menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

HELP! okná otázka:)

Reply

Thread Tools
Old 24 január 2008, 19:24
Nový člen skupiny

Default HELP! okná otázka:)

Musel som útoku vírusov môj systém a snaží sa proti nim bojovať, ale už bolo neskoro. Bol som v núdzovom režime sa snaží odstrániť niektoré nové programy inštalované aj myslenia možná, že by pomohlo. i reštartovať comp a podpísaný aj narazí na ikonu Internet Explorer a spol zmrazila. Musel som urobiť tvrdý boot sceen a keď sa vrátil až dchm alebo niečo podobné, že sa snaží o prístup k počítaču po 2mins objaví čierna obrazovka bouchnutý hore a povedal: "operačný systém nenalezen". Mám Windows XP disk. bude čítať raz som disk a restart?
Old 25 január 2008, 02:24
Člen Skupina

Dalo by sa boot z XP CD, a vykonať opravu nainštalovať.
Old 26. mája 2008, 04:20
Nový člen skupiny

Citácia:
Pôvodne Poslal Axegrinder View Post
Dalo by sa boot z XP CD, a vykonať opravu nainštalovať.
Yer urobiť.
Ale v prípade, že doesnt spravit potom dostať linux live CD používa acsess na vašom pevnom disku a kópie dôležitých súborov na pamäťovú kartu alebo iný pevný disk.
Ak však dont potreba obnoviť vaše veci potom dobrú dlhý pevný disk formátu a novej inštalácii systému Windows sa zobrazí na konci tohto vírusu.
Old 27. mája 2008, 04:24
Člen Skupina

Len nezabudnite, keď budete robiť reinstallion so systémom Windows XP, máte ho aktivovať.
Reply

Register

Záložky

Podobné témy
Nitka Thread Odľahčenú Fórum Odpovede Posledný príspevok
Problém pri spustení Windows - potrebujem pomoct PewterScreaminMach Operačné systémy Windows 2 30.září 2009 05:56
Core I7 a Windows Vista BSOD Výtlačok syer Operačné systémy Windows 1 9. jún 2009 15:06
Windows Zle Font Výtlačok - Prosím pomôžte chubatta Operačné systémy Windows 2 6. februára 2009 14:31
Windows Blokovací Up! BFG 260 PSU problém? jaybob275 Všeobecné Hardware Chat 4 3. februára 2009 01:38
Je to morálny problém? WTF robiť a jestli mám nelegálnu kópiu systému Windows? gavalisk Operačné systémy Windows 3 24. September 2007 12:51
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.