![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Musel som útoku vírusov môj systém a snaží sa proti nim bojovať, ale už bolo neskoro. Bol som v núdzovom režime sa snaží odstrániť niektoré nové programy inštalované aj myslenia možná, že by pomohlo. i reštartovať comp a podpísaný aj narazí na ikonu Internet Explorer a spol zmrazila. Musel som urobiť tvrdý boot sceen a keď sa vrátil až dchm alebo niečo podobné, že sa snaží o prístup k počítaču po 2mins objaví čierna obrazovka bouchnutý hore a povedal: "operačný systém nenalezen". Mám Windows XP disk. bude čítať raz som disk a restart? |
|
| |||
| |||
| Dalo by sa boot z XP CD, a vykonať opravu nainštalovať. |
|
| |||
| |||
| Yer urobiť. Ale v prípade, že doesnt spravit potom dostať linux live CD používa acsess na vašom pevnom disku a kópie dôležitých súborov na pamäťovú kartu alebo iný pevný disk. Ak však dont potreba obnoviť vaše veci potom dobrú dlhý pevný disk formátu a novej inštalácii systému Windows sa zobrazí na konci tohto vírusu. |
|
| |||
| |||
| Len nezabudnite, keď budete robiť reinstallion so systémom Windows XP, máte ho aktivovať. |
![]() |
|
| Záložky |
Podobné témy | ||||
| Nitka | Thread Odľahčenú | Fórum | Odpovede | Posledný príspevok |
| Problém pri spustení Windows - potrebujem pomoct | PewterScreaminMach | Operačné systémy Windows | 2 | 30.září 2009 05:56 |
| Core I7 a Windows Vista BSOD Výtlačok | syer | Operačné systémy Windows | 1 | 9. jún 2009 15:06 |
| Windows Zle Font Výtlačok - Prosím pomôžte | chubatta | Operačné systémy Windows | 2 | 6. februára 2009 14:31 |
| Windows Blokovací Up! BFG 260 PSU problém? | jaybob275 | Všeobecné Hardware Chat | 4 | 3. februára 2009 01:38 |
| Je to morálny problém? WTF robiť a jestli mám nelegálnu kópiu systému Windows? | gavalisk | Operačné systémy Windows | 3 | 24. September 2007 12:51 |
| Thread Tools | |
| |