мањи капитал --

Magazine
Go Back   Цомпутер сока > Цомпутер Софтуаре > Уиндоус Оператинг Сыстемс

Register

Помозите! уиндоус проблем:)

Reply

Тхреад Тоолс
Old 24. Мар 2008, 19:24
Нови члан групе

Default Помозите! уиндоус проблем:)

Имао сам мој систем напада вируса и настоји да се боре, али их је било касно. Био сам у безбедном начину рада покушавајући избрисати неке нове програме и инсталира мислећи да ће можда помоћи. ЈА поново покретање цомп и потписан и ударили Интернет Експлорер икона и замрзнути цомп. ја је за направити боот хард сцеен, а када се вратио горе дцхм или нешто слично што је покушавате приступити рачунару након 2минс црног екрана поппед горе и рече: "оперативни систем није пронађен." Имам Уиндоус КСП диск. ће то бити једном прочитати и ставите диск и поново подизање система?
Old 25. Мар 2008, 02:24
Мембер Гроуп

Могло би боот са КСП ЦД-а и направити репаир инсталацију.
Old 26 сви 2008, 04:20
Нови члан групе

Куоте:
Оригиналлы Постед бы Аксегриндер View Post
Могло би боот са КСП ЦД-а и направити репаир инсталацију.
Ыер то.
Али ако се то реши онда добијем Линукс ливе ЦД ацсесс га користите на вашем тврдом диску и копирајте важних датотека на Меморы Стицк или други хард диск.
Међутим, ако не треба да се опорави Ваше ствари онда добро се хард диск формат и чисту инсталацију система Уиндоус ће видети до краја вируса.
Old 27 сви 2008, 04:24
Мембер Гроуп

Довољно је сетити ако направи реинсталлион оф Уиндоус КСП, имате поново активирали га.
Reply

Register

Боокмаркс

Сличне теме
Нит Тему започео Форум Одговори Задњи Пост
Број на покретање оперативног система Уиндоус - Потребна помоӕ ПеутерСцреаминМацх Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 30. Јул 2009 05:56
Цоре и7 и Уиндоус Виста БСОД Иссуе сыер Уиндоус Оператинг Сыстемс 1 9. јуна 2009 15:06
Уиндоус Фонт Погреłан Иссуе - Молим помоћ цхубатта Уиндоус Оператинг Сыстемс 2 6 фебруар 2009 14:31
Уиндоус Закључавање Уп! 260 псу БФГ питање? јаыбоб275 Генерал Хардуаре Цхат 4 3 фебруар 2009 01:38
Да ли је то морално питање? УТФ чинити у збрињавања ако имам илегалне копије система Уиндоус? гавалиск Уиндоус Оператинг Сыстемс 3 24. сеп 2007 12:51
Тхреад Тоолс

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Цопыригхт © 2006 - 2009 Цомпутер сока.

Поуеред бы вБуллетин ® Цопыригхт © 2000 - 2009 Јелсофт Ентерприсес Лтд СЕО бы вБСЕО © 2009, Цраулабилиты, Инц