![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Имао сам мој систем напада вируса и настоји да се боре, али их је било касно. Био сам у безбедном начину рада покушавајући избрисати неке нове програме и инсталира мислећи да ће можда помоћи. ЈА поново покретање цомп и потписан и ударили Интернет Експлорер икона и замрзнути цомп. ја је за направити боот хард сцеен, а када се вратио горе дцхм или нешто слично што је покушавате приступити рачунару након 2минс црног екрана поппед горе и рече: "оперативни систем није пронађен." Имам Уиндоус КСП диск. ће то бити једном прочитати и ставите диск и поново подизање система? |
|
| |||
| |||
| Могло би боот са КСП ЦД-а и направити репаир инсталацију. |
|
| |||
| |||
| Ыер то. Али ако се то реши онда добијем Линукс ливе ЦД ацсесс га користите на вашем тврдом диску и копирајте важних датотека на Меморы Стицк или други хард диск. Међутим, ако не треба да се опорави Ваше ствари онда добро се хард диск формат и чисту инсталацију система Уиндоус ће видети до краја вируса. |
|
| |||
| |||
| Довољно је сетити ако направи реинсталлион оф Уиндоус КСП, имате поново активирали га. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Број на покретање оперативног система Уиндоус - Потребна помоӕ | ПеутерСцреаминМацх | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 30. Јул 2009 05:56 |
| Цоре и7 и Уиндоус Виста БСОД Иссуе | сыер | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 9. јуна 2009 15:06 |
| Уиндоус Фонт Погреłан Иссуе - Молим помоћ | цхубатта | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 6 фебруар 2009 14:31 |
| Уиндоус Закључавање Уп! 260 псу БФГ питање? | јаыбоб275 | Генерал Хардуаре Цхат | 4 | 3 фебруар 2009 01:38 |
| Да ли је то морално питање? УТФ чинити у збрињавања ако имам илегалне копије система Уиндоус? | гавалиск | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 3 | 24. сеп 2007 12:51 |
| Тхреад Тоолс | |
| |