az-öz

Magazine
Go Back   Bilgisayar Suyu > Bilgisayar Yazılımı > Windows İşletim Sistemleri

Register

YARDIM! pencere sorunu:)

Reply

Konu Araçları
Old 24 Ocak 2008, 19:24
Yeni Üye Grubu

Ben virüs ve sisteme saldıracak onları mücadele etmeye çalışıyordum ama çok geçti vardı. Belki bu yardımcı olacağını düşünüyorum yüklü ben güvenli modda bazı yeni programlar I silmek için çalışıyordu. I Zorunlu yeniden başlatılması ve i imzalanan Internet Explorer simgesi ve Zorunlu isabet dondurdu. Ben sabit önyükleme yapmak ve zaman vardı Sceen geri dchm falan o gibi sonra bir siyah ekran 2mins bilgisayar erişmeye çalışırken geldi açıldı ve dedi ki "işletim sistemi bulunamadı. Windows XP diski var. Ben bir kez yeniden başlatın ve diski koymak okumak olacak?
Old 25 Ocak 2008, 02:24
Üye Grubu

XP CD Yapabilirsin açılış ve onarım yüklerim.
Old 26 Mayıs 2008, 04:20
Yeni Üye Grubu

Alıntı:
Originally Posted by Axegrinder View Post
XP CD Yapabilirsin açılış ve onarım yüklerim.
Yer yapma.
Ama eğer bu doesnt o Linux canlı CD sabit diskinizde acsess ve Memory Stick veya başka bir sabit disk için önemli dosyaları kopyalamak kullanmak elde düzeltmek.
Ancak Bir hesabınız yoksa sonra iyi bir uzun sabit disk formatı eşyalarını kurtarmak için ve yeni bir pencere virüsün sonunda göreceğiz kurmanız gerekir.
Old Mayıs 2008, 04:24 27.
Üye Grubu

Varsa eğer XP Windows bir reinstallion yapmak Sadece hatırlıyorum, var tekrar etkinleştiremez.
Reply

Register
Konu Araçları

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Bilgisayar Suyu.

By vBulletin ® Copyright © 2000 Powered - 2009 Jelsoft Enterprises Ltd SEO by vBSEO © 2009, Crawlability, Inc tarafından