менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

HELP!! Випуск Windows:)

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 січня 2008, 19:24
Нові члени групи

Default HELP!! Випуск Windows:)

Я віруси проти моїй системі і намагається боротися з ними, але було занадто пізно. Я був в безпечному режимі намагається видалити деякі нові і встановлених програм, може бути, думав, що допоможе. Я перезапуску Comp і підписаний в I Hit значок Інтернет Explorer і заморозив Comp. Мені довелося робити жорсткий завантаженні і коли sceen повернулися до dchm або щось подібне було при спробі доступу до комп'ютера після приблизно 2mins чорний екран вискочив і сказав: "Операційна система не знайдена". У мене Windows XP з диска. він буде читати тільки я поклав диска і перезавантажити?
Old 25 січня 2008, 02:24
Член групи

Ви можете завантажитися з компакт-диска і робити ремонт установки.
Old 26 травня 2008, 04:20
Нові члени групи

Цитата:
Спочатку Написав Axegrinder View Post
Ви можете завантажитися з компакт-диска і робити ремонт установки.
Йер, що робити.
Але якщо це doesn't виправити це потім отримати Linux Live CD використовувати його для Acsess жорсткого диска і скопіювати важливі файли на карту пам'яті або інший жорсткий диск.
Однак, якщо вам не потрібно відновити ваш матеріал потім гарненько формат жорсткого диска і свіжої установки Windows побачимо до кінця цього вірусу.
Old
Член групи

Пам'ятайте, якщо ви reinstallion від Windows XP, у вас є активувати її.
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Випуск Windows під час запуску - потрібна допомога PewterScreaminMach Операційні системи Windows 2 30 вересня 2009 05:56
Core i7 і Windows Vista BSOD випуск syer Операційні системи Windows 1 9 червня 2009 15:06
Windows Wrong випуск Шрифт - Please Help chubatta Операційні системи Windows 2 6 лютого 2009 14:31
Windows Locking Up! BFG 260 PSU питання? jaybob275 Генеральний обладнання чат 4 3 лютого 2009 01:38
Це моральна проблема? WTF Do U допомоги, якщо у мене піратської копії Windows? gavalisk Операційні системи Windows 3 24 вересня 2007 12:51
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.