![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Я віруси проти моїй системі і намагається боротися з ними, але було занадто пізно. Я був в безпечному режимі намагається видалити деякі нові і встановлених програм, може бути, думав, що допоможе. Я перезапуску Comp і підписаний в I Hit значок Інтернет Explorer і заморозив Comp. Мені довелося робити жорсткий завантаженні і коли sceen повернулися до dchm або щось подібне було при спробі доступу до комп'ютера після приблизно 2mins чорний екран вискочив і сказав: "Операційна система не знайдена". У мене Windows XP з диска. він буде читати тільки я поклав диска і перезавантажити? |
|
| |||
| |||
| Ви можете завантажитися з компакт-диска і робити ремонт установки. |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Але якщо це doesn't виправити це потім отримати Linux Live CD використовувати його для Acsess жорсткого диска і скопіювати важливі файли на карту пам'яті або інший жорсткий диск. Однак, якщо вам не потрібно відновити ваш матеріал потім гарненько формат жорсткого диска і свіжої установки Windows побачимо до кінця цього вірусу. |
|
| |||
| |||
| Пам'ятайте, якщо ви reinstallion від Windows XP, у вас є активувати її. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Випуск Windows під час запуску - потрібна допомога | PewterScreaminMach | Операційні системи Windows | 2 | 30 вересня 2009 05:56 |
| Core i7 і Windows Vista BSOD випуск | syer | Операційні системи Windows | 1 | 9 червня 2009 15:06 |
| Windows Wrong випуск Шрифт - Please Help | chubatta | Операційні системи Windows | 2 | 6 лютого 2009 14:31 |
| Windows Locking Up! BFG 260 PSU питання? | jaybob275 | Генеральний обладнання чат | 4 | 3 лютого 2009 01:38 |
| Це моральна проблема? WTF Do U допомоги, якщо у мене піратської копії Windows? | gavalisk | Операційні системи Windows | 3 | 24 вересня 2007 12:51 |
| Різьба Інструменти | |
| |