![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здрасти, Преди време имах възможността да хибернация на компютъра. В днешно време, тази опция изчезна. В действителност, дори в режим на избор (когато щракнете върху бутона за изключване) е greyed изложени. Имам опитвали "powercfg-H за" преминаване и без успех. Аз съм също липсват в зимен сън в раздела Power Options. Аз се опитах да деинсталирате различните софтуер (Nero, ZoneAlarm, Norton Antivirus, Nokia PC Suite т.н.), но да не се ползват. Не шофьори въпроси (не жълто или червено признаци). Windows XP, SP3 с обновени драйвери. Гигабайта 965P-DS3 (Откровение 2) 4 GB RAM Сапфир ATI HD4850 Intel Хам модем (който също се опита да премахне, но все още няма успех) TV карта (не мога да помня марката, но аз също се отстраняват - но няма ефект). Има ли някакъв софтуер / скрипт мога да използвате, за да открие какво причинява тази грешка? Имате ли някакви предложения / съвети? Благодарности, |