![]() |
|
| |||
| |||
| Γεια σου, Πριν από λίγο καιρό είχα την επιλογή για την αδρανοποίηση του υπολογιστή. Σήμερα, αυτή η επιλογή εξαφανίστηκε. Στην πραγματικότητα, ακόμη και η επιλογή αναμονής (όταν κάντε κλικ στο κουμπί απενεργοποίησης) είναι greyed out. Έχω δοκιμάσει το "-h PowerCfg για" διακόπτη και δεν επιτυχία. Είμαι επίσης λείπει η καρτέλα αδρανοποίησης στην εξουσία επιλογές. Εγώ προσπάθησα να απεγκαταστήσετε διάφορα λογισμικά (Nero, ZoneAlarm, το Norton AntiVirus, το Nokia PC Suite, κλπ.), αλλά για να μην χρησιμοποιήσει. Δεν οδηγούς θέματα (δεν υπάρχει κίτρινη ή κόκκινη σήμανση). Τα Windows XP SP3 με ενημερωμένα προγράμματα οδήγησης. Gigabyte 965P-DS3 (αναθ. 2) 4 GB RAM Sapphire ATI HD4850 Intel Χαμ μόντεμ (που επίσης προσπάθησε να εξαλειφθεί, αλλά ακόμη δεν επιτυχία) Κάρτα τηλεόρασης (Δεν θυμάμαι την μάρκα, αλλά που επίσης αφαιρεθεί - αλλά δεν ισχύει). Υπάρχει κάποιο λογισμικό / script μπορώ να χρησιμοποιήσω για να εντοπίσει τι προκαλεί αυτό το σφάλμα; Έχετε να διατυπώσετε προτάσεις / συμβουλές; Ευχαριστώ, |