manji kapital -

Magazine
Go Back   Computer soka > Computer Software > Windows Operating Systems

Register

Hibernate opcija nestala

Reply

Thread Tools
Old 24 svi 2009, 13:02
Novi član grupe

Default Hibernate opcija nestala

Bok,

A prije dok sam imao opciju za hibernaciju računala. Danas, ova opcija je nestala. U stvari, čak i standby opciju (kada kliknete na gumb za isključivanje) je greyed out.
Pokušao sam je "powercfg-h na" prekidač i bez uspjeha. Im 'isto tako nestalo hibernacije karticu u Power options. Ja sam pokušao deinstalirati različitih softvera (NERO, ZoneAlarm, Norton AntiVirus, Nokia PC Suite i sl.), ali to ne iskoristiti.
Nema drivera pitanja (bez žute ili crvene znakove).

Windows XP SP3 sa ažurirane upravljačke programe.
Gigabajt 965P-specifikacija okvira na T3 kanalima (Rev. 2)
4 GB RAM-a
Sapphire ATI HD4850
Intel Ham modema (što sam i pokušao ukloniti, ali ipak ne uspjeh)
TV kartice (ne mogu se sjetiti marke, ali koja i ja uklonjen - ali nema efekta).

Ima li bilo koji softver / skripte mogu koristiti kako bi otkrili što je uzrok ove pogreške? Imate li prijedloge / savjete?

Hvala,
Reply

Register

Bookmarks

Slične teme
Nit Temu Započeo Forum Odgovori Zadnji Post
Moj Ikoni Sve je nestalo i otišlo Blank. andrewanimation Windows Operating Systems 1 5. srpnja 2009 13:54
Moj CD samo nestala .. ashish3 Drives & Izmjenjivi mediji 0 2. lipnja 2009 14:35
Moj CD-ROM-a nestao je iz My Computer phonealone Drives & Izmjenjivi mediji 1 21. svibanj 2009 05:41
Zaboravili ste mapu u OE6 je nestala gmcomputerservices Email, VoIP & IM Razgovor 1 16. prosinac 2008 16:53
Hibernate ne ostanu HIBERNATED! yochingy Windows Operating Systems 2 4. veljača 2008 00:45
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer soka.