kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Hibernálás lehetőség Eltûnt

Reply

Téma eszközök
Old Május 24 2009, 13:02
Új tag Csoport

Default Hibernálás lehetőség Eltûnt

Szia,

Egy ideje volna a lehetőséget, hogy téli álmot alszik a számítógépet. Manapság ez a lehetőség megszűnt. Sőt, még a készenléti opciót (ha kattintva kikapcsolása gomb) is szürkén.
Megpróbáltam a "PowerCfg-h" kapcsoló, és nincs siker. Én is eltűnt a hibernálás fülön Power lehetőségeket. Megpróbáltam eltávolítani a különböző szoftverek (Nero, ZoneAlarm, Norton AntiVirus, a Nokia PC Suite, stb), de mindhiába.
Nem vezetők kérdések (nem sárga vagy vörös színű jelzéseket).

Windows XP SP3 a frissített illesztőprogramokat.
Gigabyte 965P-DS3 (Rev. 2)
4 GB RAM
Sapphire ATI HD4850
Intel Ham modem (ami azt is megpróbálta eltávolítani, de még nincs siker)
TV-kártya (Nem emlékszem a márka, de azt is eltávolítják -, de nincs hatása).

Van-e olyan szoftver / script tudom használni észleli, mi okozza ezt a hibát? Van valamilyen javaslata / tips?

Köszönöm,
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
Saját ikonok Minden eltűnt, és elsötétült. andrewanimation A Windows operációs rendszerek 1 5. július 2009 13:54
Saját CD-meghajtó csak eltűnt .. ashish3 Drives & Removable Media 0 2. június 2009 14:35
Saját CD-ROM eltűnt My Computer phonealone Drives & Removable Media 1 21. május 2009 05:41
Elfelejtette a mappát OE6 az eltűnt gmcomputerservices E-mail, a VoIP és IM Vitalap 1 16. december 2008 16:53
Hibernálás nem marad HIBERNATED! yochingy A Windows operációs rendszerek 2 4. február 2008 00:45
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.