mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Hibernate variantas dingo

Reply

Temos įrankiai
Old Gegužė 24, 2009, 13:02
Naujas Narys

Default Hibernate variantas dingo

Labas,

Seniai turėjau galimybę lindėti kompiuteryje. Šiandien ši galimybė išnyko. Iš tikrųjų, net laukimo galimybė (jei paspauskite išjungimo mygtuką pasukti) yra pilka.
Mėginau "powercfg-h" jungiklis ir ne sėkmė. Aš taip pat trūksta užmigdymo skirtuką Maitinimo galimybės. Aš bandė pašalinti įvairios programinės įrangos (Nero, ZoneAlarm "," Norton Antivirus "," Nokia PC Suite "ir tt), bet nesėkmingai.
Nr vairuotojų klausimais (ne geltonos arba raudonos spalvos ženklai).

Windows XP SP3 su atnaujintas tvarkykles.
GIGABYTE 965P-DS3 (Rev. 2)
4 GB RAM
Sapphire ATI HD4850
"Intel" Hamas modemas (kurį aš taip pat bandė pašalinti, tačiau dar nėra sėkmė)
TV plokštė (I can't remember ženklo, tačiau aš taip pat pašalinamas - bet jokio poveikio).

Ar yra kokia nors programinė įranga / script galiu naudoti, siekiant nustatyti, kas sukelia šią klaidą? Ar turite kokių nors pasiūlymų / patarimų?

Ačiū,
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
Mano piktogramos Visi dingo Ir nuvažiavo tuščias. andrewanimation Windows "operacinės sistemos 1 5 liepa 2009 13:54
Mano CD-ROM tiesiog dingo .. ashish3 Drives & Removable Media 0 2 birželis 2009 14:35
Mano CD-ROM dingo iš My Computer phonealone Drives & Removable Media 1 Gegužė 21, 2009 05:41
Pamiršote kataloge OE6 dingo gmcomputerservices Paštas, VoIP & MP Aptarimas 1 16 gruodis 2008 16:53
Žiemoti nelieka HIBERNATED! yochingy Windows "operacinės sistemos 2 4 vasaris 2008 00:45
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.