![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Здраво, А пре док сам имао опцију за хибернацију рачунара. Данас, ова опција је нестала. У ствари, чак и стандбы опцију (када кликнете на дугме за искључивање) је греыед оут. Покушао сам је "ПоуерЦфг-х на" прекидач и без успеха. Им 'исто тако нестало хибернације картицу у Поуер оптионс. Ја сам покушао деинсталирам различитих софтвера (НЕРО, ЗонеАларм, Нортон Антивирусни, Нокиа ПЦ Суите и сл), али то не искористити. Нема драјвера питања (без жуте или црвене знакове). Уиндоус КСП СП3 са ажуриране управљачке програме. Гигабајт 965П-спецификација оквира на Т3 каналима (Рев. 2) 4 ГБ РАМ-а Саппхире АТИ ХД4850 Интел Хам модема (што сам и покушао да уклоните, али ипак не успех) ТВ картице (не могу се сетити марке, али која и ја уклоњен - али нема ефекта). Има ли било који софтвер / скрипте могу користити како би открили шта је узрок ове грешке? Имате ли предлоге / савете? Хвала, |