менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Hibernate Варіант зниклих без вісті

Reply

Різьба Інструменти
Old 24 травня 2009, 13:02
Нові члени групи

Default Hibernate Варіант зниклих без вісті

Привіт,

Деякий час тому я мав можливість в сплячий комп'ютер. В даний час, ця опція зникла. Справді, навіть резервний варіант (коли кнопка відключення кнопки) є сірою Out.
Я спробував "PowerCfg-H на" вимикачем і без успіху. Я також відсутня вкладка в сплячку параметрів електроживлення. Я намагався видалити різні програми (Nero, ZoneAlarm, Нортон антивірус, Nokia PC Suite т.д.), але безрезультатно.
Ніяких драйверів питань (не жовті або червоні знаки).

Windows XP, SP3 з оновленими драйверами.
Gigabyte 965P-DS3 (Rev. 2)
4 GB RAM
Sapphire ATI HD4850
Intel Хем модем (який я також намагався видалити, але без успіху)
ТВ-карти (не пам'ятаю марку, але я також вилучені - але ніякого ефекту).

Чи є які-небудь програмне забезпечення / сценарію я можу використовувати для виявлення Що викликає цю помилку? Чи є у вас які-небудь пропозиції / поради?

Спасибі,
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Моя іконок все зникло, і відключився. andrewanimation Операційні системи Windows 1 5 липня 2009 13:54
Моя компакт-диск просто зникла .. ashish3 Знімні накопичувачі І ЗМІ 0 2 червня 2009 14:35
Мій CD-Rom зникла з мого комп'ютера phonealone Знімні накопичувачі І ЗМІ 1 21 травня 2009 05:41
Забули папки в OE6 зникла gmcomputerservices Електронна пошта, чати VoIP & Обговорення 1 16 грудня 2008 16:53
Hibernate не залишився в сплячку! yochingy Операційні системи Windows 2 4 лютого 2008 00:45
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.