![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Είμαι χρησιμοποιώντας rocketdock και χρησιμοποιώ Μπιν για την ανακύκλωση που θα ήθελα λοιπόν να αφαιρέσετε το bin off desktop.can μου να γίνει αυτό;
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rick κλικ> Τότε διαγράψετε;
| |||
| |||
| tryed ότι δεν υπάρχει delite .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx Αν και χρήση Desksweeper γρήγορα για να αποκρύψετε / επανεμφανίσετε την επιφάνεια εργασίας εικονίδια. |
|
| |||
| |||
| Ω, είμαι σε Vista. Δοκιμάστε αυτό που είπε EF mate. |
|
| |||
| |||
| Μητρώο και το φάκελο επιλογές μεθόδους. Αντιγράψτε τον ακόλουθο κώδικα στο σημειωματάριο, αποθηκεύστε το αρχείο ως Recycle.reg και στη συνέχεια κάντε διπλό κλικ σε αυτό. Μετά την εισαγωγή Recycle.reg στο μητρώο, μια νέα δυνατότητα είναι εισηγμένη στο Folder Options διαλόγου που σας επιτρέπει να ρυθμίσετε το εικονίδιο Recycle Bin. Απόσπασμα:
1.In Windows Explorer, στο μενού Tools, κάντε κλικ στο Folder Options. 2.On Δείτε την καρτέλα, στο πλαίσιο Ρυθμίσεις για προχωρημένους, κάντε ένα από τα ακόλουθα: - Επιλέξτε το Δείτε Recycle Bin εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας πλαίσιο ελέγχου για να δείτε το εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας σας. - Διαγραφή του Παρουσίαση Recycle Bin εικονίδιο στην επιφάνεια εργασίας το πλαίσιο ελέγχου για να αφαιρέσετε το εικονίδιο από την επιφάνεια εργασίας σας. |
|
| |||
| |||
| THANK YOUU εργαστήκαμε θεραπεία ![]() Απόσπασμα:
|
|
| |||
| |||
| Στις xp Απλά κάντε δεξί κλικ στην επιφάνεια εργασίας> τακτοποιείτε εικονίδια με> ανεξέλεγκτη δείτε τα εικονίδια της επιφάνειας εργασίας. |