![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Im 'koristeći rocketdock i ja koristiti recycling bin na taj način da bih želio ukloniti bin van moje desktop.can to biti učinjeno?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rick kliknite ga> izbrisati Onda?
| |||
| |||
| tryed da nema delite .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx Iako sam koristiti Desksweeper brzo skrivanje / tkrij desktop ikona. |
|
| |||
| |||
| Oh, da sam na Vidik. Pokušajte ono što je rekao EF drugarica. |
|
| |||
| |||
| Registrara i savijač opcije metoda. Kopirajte sljedeći kod u Notepad spremite datoteku kao Recycle.reg, a zatim dvokliknite ga. Nakon uvoza Recycle.reg u registar, nova mogućnost na popisu u dijaloškom okviru Folder Options Vam omogućava da konfigurirate Recycle Bin ikona. Quote:
1.In Windows Explorer na izborniku Alati, kliknite na Folder Options. 2.On View tab, pod Advanced Settings, učinite jedno od sljedećeg: - Odaberite Pokaži Recycle Bin ikona na desktopu potvrdni okvir koji će se prikazati ikone na radnoj površini. - Isprazniti Show Recycle Bin ikona na desktopu potvrdni okvir za uklanjanje ikona s radne površine. |
|
| |||
| |||
| HVALA YOUU radila gozba ![]() Quote:
|
|
| |||
| |||
| Na xp ja pravedan pravo kliknite na radna površina> urediti ikone po> Neprovjereni show desktop ikona. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| How Do You Sakrij Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Virus, Spyware i sigurnost | 7 | 16 studeni 2009 15:57 |
| MS Access 2003 Hide / Make nevidljiva izbor | Arvind Kushwaha | Office & Applications | 0 | 4. lipnja 2009 14:35 |
| Hide My IP Program tema | ken1 | Općenito Software Chat | 7 | 26. svibanj 2008 05:56 |
| Sakrij ili prikaži | muay | Windows Operating Systems | 2 | 14 siječanj 2008 19:10 |
| Hide IP software | Combatwombat | Općenito Software Chat | 1 | 15. srpnja 2007 07:28 |
| Thread Tools | |
| |