![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| I'm using rocketdock és használni az újrahasznosítás bin hogy így szeretnék eltávolítani a bin le a desktop.can-e ezt tenni?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rick kattintson rá> Ezután törölni?
| |||
| |||
| tryed hogy nincs delite .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx Bár használata Desksweeper gyorsan elrejtése / Felfedés az asztali ikonok. |
|
| |||
| |||
| Ó, én vagyok a Vista. Próbálja ki milyen EF mondta haver. |
|
| |||
| |||
| Jegyzék és a Mappa beállításai módszereket. Másold az alábbi kódot notepad menteni a fájlt Recycle.reg majd duplán kattintson rá. Miután importáló Recycle.reg a nyilvántartás, egy új opció szerepel a Mappa beállításai párbeszédpanel, amelynek segítségével beállítani a Lomtár ikonra. Idézet:
1.In Windows Explorer Eszközök menüjében kattintson a Mappa beállításai. 2.On a Nézet fülön, a Speciális beállítások, tegye a következőket: - Válasszuk ki a Show Lomtár ikonra az Asztalon jelölőnégyzetet, hogy az ikon az asztalon. - Törölje a jelölést a Lomtár ikonra az Asztalon jelölőnégyzetet eltávolítani az ikont az asztalról. |
|
| |||
| |||
| THANK YOUU dolgozott kezelésére ![]() Idézet:
|
|
| |||
| |||
| Az XP-én csak jobb klikk asztalon> rendezni az ikonokat a> jelöletlenül Asztali ikonok megjelenítése. |