![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני משתמש ואני rocketdock להשתמש מיחזור bin על כך, כי אני רוצה להסיר את bin ממני את זה desktop.can להיעשות?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ריק לחץ עליו> ואז למחוק?
| |||
| |||
| tryed שאין delite .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx אמנם אני משתמש Desksweeper במהירות הסתר / בטל הסתרה של סמלי שולחן העבודה. |
|
| |||
| |||
| הו, אני שמח על Vista. נסה מה EF אמר חבר. |
|
| |||
| |||
| הרישום ואת שיטות אפשרויות תיקייה. העתק את הקוד הבא לתוך פנקס הרשימות לשמור את הקובץ בשם Recycle.reg ולאחר מכן לחץ עליו פעמיים. לאחר ייבוא Recycle.reg לתוך הרישום, אפשרות חדשה מופיע את תיבת הדו שיח אפשרויות תיקיה, המאפשר לך להגדיר את סמל סל המיחזור. ציטוט:
1.In-Windows Explorer, בתפריט כלים, לחץ על אפשרויות תיקייה. 2.On על הכרטיסייה תצוגה, תחת הגדרות מתקדמות, בצע אחת מהפעולות הבאות: - בחר הצג את סמל סל המיחזור על שולחן העבודה של תיבת הסימון כדי להציג את הסמל על שולחן העבודה שלך. - נקה את הצג את סמל סל המיחזור על שולחן העבודה של התיבה כדי להסיר את הסמלים משולחן העבודה שלך. |
|
| |||
| |||
| THANK YOUU עבד א להתייחס ![]() ציטוט:
|
|
| |||
| |||
| ב XP אני בדיוק לחץ על שולחן העבודה> לסדר סמלים לפי> הצג סמלים בשולחן העבודה מסומנת. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| How Do You הסתר המחשב ניטור תוכנה? | Dynomight44 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 7 | 16 נובמבר 2009 15:57 |
| MS Access 2003 הסתר / הפוך בחירה בלתי נראה | Arvind Kushwaha | חבילות Office & Applications | 0 | 4th יוני 2009 14:35 |
| הסתר תוכנית ה-IP שלי בעיה | ken1 | כללי תוכנות צ 'אט | 7 | 26 במאי 2008 05:56 |
| להסתיר או להציג | muay | מערכות ההפעלה Windows | 2 | 14th ינואר 2008 19:10 |
| הסתר IP התוכנה | Combatwombat | כללי תוכנות צ 'אט | 1 | ה -15 בחודש יולי 2007 07:28 |
| שרשרת כלים | |
| |