![]() |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Es, izmantojot rocketdock un izmantot otrreizējās pārstrādes bin par šo tāpēc es vēlētos, lai novērstu bin pie mana desktop.can to var izdarīt?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rick click to> Pēc tam dzēst?
| |||
| |||
| tryed ka nav delite .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx Kaut gan es varu izmantot Desksweeper ātri Slēpt / parādīt darbvirsmas ikonas. |
|
| |||
| |||
| Ak, es esmu par Vista. Try to EF teica mate. |
|
| |||
| |||
| Reģistra un Mapes opcijas metodes. Copy šādu kodu notepad saglabājiet failu kā Recycle.reg un pēc tam veiciet dubultklikšķi uz tā. Pēc importēšanas Recycle.reg vērā reģistra, jauna iespēja ir iekļauta Dialoglodziņā Mapes opcijas, kas ļauj jums konfigurēt atkritnes ikonas. Quote:
1.In Windows Explorer, izvēlnē Rīki noklikšķiniet uz Mapes opcijas. 2.On cilnes Skats sadaļā Papildu iestatījumi, rīkojieties šādi: - Izvēlieties Rādīt Recycle Bin ikonu uz darbvirsmas izvēles rūtiņu, lai parādītu ikonas uz darbvirsmas. - Skaidri Rādīt Recycle Bin ikonu uz darbvirsmas rūtiņu noņemt ikonu no darbvirsmas. |
|
| |||
| |||
| PALDIES YOUU strādāja ārstēt ![]() Quote:
|
|
| |||
| |||
| Par xp es vienkārši tiesības noklikšķiniet darbvirsmas> organizēt icons by> nekontrolēti parādīt darbvirsmas ikonas. |