![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Som pomocou rocketdock aj použitie a recykláciu bin na to tak by som chcel odstrániť kôš z môjho desktop.can toto urobiť?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Rick kliknutím> Potom odstrániť?
| |||
| |||
| tryed že neexistuje delime .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx Hoci som použitie Desksweeper rýchlo zastrčiť / odkryť plochu ikony. |
|
| |||
| |||
| Oh, I'm on Vista. Pokúste sa čo EF povedal dôstojník. |
|
| |||
| |||
| Registry a zložky metód. Skopírujte nasledujúci kód do notepadu súbor uložte ako Recycle.reg a potom poklepte-kliknite na neho. Po importu Recycle.reg do registra, táto varianta je uvedená v dialógovom okne Možnosti priečinka, ktoré vám umožní nastaviť ikonu Kôš. Citácia:
1.In Windows Explorer, v ponuke Nástroje, kliknite na položku Možnosti priečinka. 2.On na kartu Zobrazenie, podľa Upresnit nastavenia, vykonajte jednu z nasledujúcich možností: - Vyberte Zobrazovať ikonu Kôš na pracovnej ploche políčko, ak chcete zobrazovať ikony na ploche. - Zmazať Zobraziť ikonu Kôš na pracovnej ploche políčko na odstránenie ikony z plochy. |
|
| |||
| |||
| ĎAKUJEME YOUU pracoval jeden liečbe ![]() Citácia:
|
|
| |||
| |||
| Na XP som ploche kliknite pravým tlačidlom myši> radiť podľa ikony> Zobraziť ikony na ploche nezaškrtnuté. |