![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Им 'помоћу роцкетдоцк и ја користити рецыцлинг бин на тај начин да бих желео да уклоните бин ван моје десктоп.цан то бити учињено?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рицк кликните га> избришете Онда?
| |||
| |||
| трыед да нема делити .. |
|
| |||
| |||
| хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоусксп/у...птембер16.мспкс Иако сам користити Десксуеепер брзо скривање / ткриј десктоп икона. |
|
| |||
| |||
| Ох, да сам на Видик. Покушајте да оно што је рекао ЕФ другарица. |
|
| |||
| |||
| Регистрара и фасцикл опције метода. Копирајте следећи код у Нотепад сачувајте датотеку као Рецыцле.рег, а затим кликните двапут га. Након увоза Рецыцле.рег у регистар, нова могућност на листи у дијалогу Фолдер Оптионс Вам омогућава да подесите Рецыцле Бин икона. Куоте:
1.Ин Уиндоус Експлорер на менију Алатке, кликните на Фолдер Оптионс. 2.Он Виеу таб, под Адванцед Сеттингс, урадите једно од следећег: - Изаберите Покажи Рецыцле Бин икона на десктопу потврдни оквир који ће се појавити иконе на радној површини. - Испразнити Схоу Рецыцле Бин икона на десктопу потврдни оквир за уклањање икона са радне површине. |
|
| |||
| |||
| ХВАЛА ЫОУУ радила гозба ![]() Куоте:
|
|
| |||
| |||
| На ксп ја праведан право куцкати на радна површина> изменим иконе по> непроверени схоу десктоп икона. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Како сте Сакриј Рачунарски софтвер за мониторинг? | Дыномигхт44 | Вирус, Спыуаре и безбедност | 7 | 16. новембар 2009 15:57 |
| МС Аццесс 2003 Хиде / Маке невидљива избор | Арвинд Кусхуаха | Оффице & Апплицатионс | 0 | 4. јуна 2009 14:35 |
| Хиде Мы ИП Програм тема | кен1 | Уопштено Софтуаре Цхат | 7 | 26 мај 2008 05:56 |
| Сакриј или покажи | муаы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 2 | 14 јануар 2008 19:10 |
| Хиде ИП софтуаре | Цомбатуомбат | Уопштено Софтуаре Цхат | 1 | 15. јула 2007 07:28 |
| Тхреад Тоолс | |
| |