![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Я використовую RocketDock, і я використовую в кошик для сміття на цьому я хотів би видалити бен Off My desktop.can це зробити?
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Рік клацніть на ньому> Потім видалити?
| |||
| |||
| Tryed що немає Delite .. |
|
| |||
| |||
| http://www.microsoft.com/windowsxp/u...ptember16.mspx Хоча я використовую Desksweeper швидко сховати / показати значки на робочому столі. |
|
| |||
| |||
| Ах, я на Vista. Спробуйте що EF сказав Мате. |
|
| |||
| |||
| Секретаріат і папки методами. Скопіюйте наступний код в блокнот, збережіть файл у Recycle.reg а потім двічі клацніть по ньому. Після імпорту Recycle.reg в реєстрі, нові опції, перераховані в вікні Параметри, що дозволяє налаштувати значок кошика. Цитата:
1.In Windows Explorer, виберіть у меню Сервіс виберіть пункт Властивості папки. 2.За вкладку "Вид" під "Додаткові налаштування", виконайте одну з таких дій: - Виберіть Показувати значок кошика на робочому столі прапорець, щоб показати значок на робочому столі. - Відкритий Показати значок кошика на робочому столі прапорець, щоб видалити іконку на робочому столі. |
|
| |||
| |||
| СПАСИБО Youu працював лікування ![]() Цитата:
|
|
| |||
| |||
| На XP я просто робочий стіл правою кнопкою> Упорядкувати значки> Необмежений значки на робочому столі шоу. |
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| How Do You Hide Computer Monitoring Software? | Dynomight44 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 7 | 16 листопада 2009 15:57 |
| MS Access 2003 приховати / зробити невидимим відбір | Арвінд Kushwaha | Office Suites & Застосування | 0 | 4 червня 2009 14:35 |
| Hide My IP Програма випуск | ken1 | General Software чат | 7 | 26 травня 2008 05:56 |
| Приховати або відобразити | Муай | Операційні системи Windows | 2 | 14 січня 2008 19:10 |
| Hide IP Software | Combatwombat | General Software чат | 1 | 15 липня 2007 07:28 |
| Різьба Інструменти | |
| |