![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Хей момчета, Наскоро купих нов лаптоп. Сега бих искал да го свържете към моите по-възрастни от тях (както се изпълняват Vista) чрез безжичен рутер, така че да могат да споделят файлове. От изследванията, аз научих как да се намерят на други компютри, като отидете на "мрежа" в менюто "Старт". Единственият ми проблем е, когато отидете да видите други файлове, той пита за потребителско име и парола. АЗ имам никакъв представа какъв потребителско име и парола се иска. Моля, споделете някоя информация може да се наложи. Също така, аз знам, че веднъж да направя, за да се управлява, тя ще се показват само файловете, избрани да бъдат споделени. Мислите ли, има ли как мога да разглеждате всички файлове. Благодаря момчета, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Здравей Briancmitchell, Първо - може да видите всеки компютър от друг компютър правилно? Когато искате да споделят помежду до компютри, които не са в тази област, както в домашна мрежа, което трябва да направите някои неща -- 1) Създаване на потребителско име и от двете компютри със същото име и парола. 2) Идентификатор сте направили трябва да имате права на двата компютъра в директорията или папката, които искате да преместите файлове между, тя трябва да се създават права, аз не бих се даде родово потребителско име пълни права за папки. 3) Когато се свържете към акцията да използвате този формат: \ \ targetcomputername \ акции и вие ще използвате тази за ID: targetcomputername \ userid Това трябва да ти къде искаш да отидеш ... Надявам се това да помогне ...