![]() |
|
|||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
|
|
Thread Nástroje |
|
|
|||
|
|||
|
Ahoj kluci,
Nedávno jsem koupil nový notebook. Teď chtějí připojit ji k mé starší jednoho (oba se systémem Vista) prostřednictvím bezdrátového routeru tak, abych ji mohl sdílet soubory. Z výzkumu, jsem se naučil, jak najít na jiných počítačích, které se na "síti" v nabídce Start. Můj jediný problém je, když jdu pro zobrazení dalších souborů, zobrazí se dotaz na uživatelské jméno a heslo. Nemám tušení, jaký druh uživatelského jména a hesla je shánět. Prosím podíl jakékoli info můžete mít. Také vím, že jednou jsem se podaří dostat se bude zobrazovat pouze vybrané soubory, které mají být sdíleny. Myslíte, že jste si vědět, jak můžu procházet všechny soubory. Díky chlapi, Tbd |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Ahoj Briancmitchell,
Za prvé - můžete vidět každý počítač z jiného počítače správný? Pokud chcete sdílet na počítačích, které nejsou v doméně, jako v domácí síti, co musíte udělat několik věcí -- 1) Vytvoření uživatelského jména na obou počítačích se stejným id a heslem. 2) ID jste musí mít práva na obou počítačů do adresáře nebo složky, které chcete přesouvat soubory mezi má mít vytvořit práva, já jsem nechtěl dát obecný uživatele plná práva ke složkám. 3) Při připojení k podílu použití tohoto formátu: \ \ targetcomputername \ share a měli byste použít tuto pro id: targetcomputername \ userid To by vám, kam chcete jít ... Doufám, že to pomůže ...