μικρότερο μετοχοποίηση

Magazine
Go Back   Computer Juice > Λογισμικό υπολογιστών > Λειτουργικά συστήματα Windows

Register

Αρχική δικτύου - Ανάγκη όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης σε άλλους φακέλους

Reply

Εργαλεία Θέματος
Old 2 του Ιουνίου 2009, 17:23
Νέο Μέλος Ομάδα

Γεια σου ρε παιδιά,
Πρόσφατα αγόρασα ένα νέο laptop. Τώρα θέλω να το συνδέσετε με μεγάλα μου ένα (και τα δύο είναι τρέχει Vista) μέσω του ασύρματου router ώστε να μπορέσω να μοιράζονται τα αρχεία. Από την έρευνα, έχω μάθει πώς να βρουν άλλους υπολογιστές πηγαίνοντας στο "δίκτυο" στο μενού Έναρξη. Το μόνο μου πρόβλημα είναι, όταν θα πάω για να προβάλετε τα αρχεία των άλλων, ερωτά για ένα όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης. Δεν έχω ιδέα τι είδους username / password είναι ζητώντας. Παρακαλώ μερίδιο κάθε πληροφορίες που μπορεί να έχετε.
Επίσης, γνωρίζω ότι από τη στιγμή που κάνω να φτάσουμε στο, θα δείτε μόνο τα αρχεία που επιλέγονται να είναι κοινές. Να σας παιδιά έχουν γνωρίζουν πώς μπορώ να εξερευνήσετε όλα τα αρχεία.
Ευχαριστώ, παιδιά,
TBD
Old 2 του Ιουνίου 2009, 19:30
Ομάδα Δωρητών

Γεια Briancmitchell,

Πρώτα - μπορείτε να δείτε κάθε υπολογιστή από τον άλλο υπολογιστή, σωστά;

Όταν θέλετε να μοιραστεί ανάμεσα σε υπολογιστές που δεν είναι σε έναν τομέα, όπως για ένα οικιακό δίκτυο που χρειάζεται να κάνετε κάποια πράγματα --

1) Δημιουργία ενός αναγνωριστικού χρήστη και στους δύο υπολογιστές με το ίδιο ID και κωδικό πρόσβασης.
2) Το ID σας θα πρέπει να έχει δικαιώματα και στους δύο υπολογιστές με τον κατάλογο ή το φάκελο που θέλετε να μεταφέρετε αρχεία μεταξύ, θα πρέπει να έχει δημιουργήσει δικαιώματα, δεν θα δώσει ένα γενικό αναγνωριστικό χρήστη πλήρη δικαιώματα στους φακέλους.
3) Όταν θα συνδεθείτε με το μερίδιο που χρησιμοποιείτε αυτή τη μορφή:

\ \ targetcomputername \ μερίδιο

και θα χρησιμοποιούσατε αυτό για το id:

targetcomputername \ ΚωδΑρΧρήστη

Αυτό θα σας όπου θέλετε να πάτε ...

Hope this helps ...

Το σύστημά μου: Ωχ

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Motherboard:
ASUS P5K Δ / WiFi
Μνήμες:
4 Gig
Κάρτα γραφικών (ες):
Nvidia 8500 GT
Κάρτα Ήχου:
Δύο, ενσωματωμένα, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 Gig, 370 Gig, 400 Gig
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Υπόθεση / PSU:
Antec 500W
Ψύξη:
Thermalake, Σιδηροδρομικός 3 Ton
Network / Internet:
Firewalled υλικού και λογισμικού
Monitor (ες):
Princeton 19 "LCD - Χρειάζεστε ένα νέο.
Operating System (s):
XP, Win 7 32, Νίκη 7 64
Reply

Register
Εργαλεία Θέματος

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Computer Juice.