![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hej momački, Nedavno sam kupio novi laptop. Sada želim spojiti ju na jedan moj stariji (kako se izvode Vista) kroz bežični ruter tako da mogu dijeliti datoteke. Iz istraživanja sam naučila kako pronaći druga računala, tako da odete na "Network" u izborniku Start. Moj problem je samo, kada idem za pregled slika i ostalih, ona pita za korisničko ime i zaporku. Ja nemam pojma kakvu username / password to traže. Molimo dijeliti bilo koje informacije možete imati. Također, znam da sam to jednom uspio dobiti, ona će se prikazivati samo na odabranim datotekama da se dijeli. Da li znate kako su dečki mogu pregledavati putem svih datoteka. Hvala momački, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Briancmitchell, Prvo - možete vidjeti svako računalo s drugim računalom ispravan? Kada želite podijeliti izme u računala koja nisu na domeni kao što je na domaćoj mreži što trebate učiniti neke stvari -- 1) Stvaranje korisničkog ID na oba računala s istim ID i lozinku. 2) ID učinjene mora imati pravo na oba računala u imenik ili mapu koju želite premjestiti kartoteka između, to je da su stvorili prava, ne bih dati generičke korisničko ime puna prava na mape. 3) Kada se spojite na udio koristite ovaj format: \ \ targetcomputername \ share a vi bi koristili ovu za ID: targetcomputername \ userid To bi vas gdje želite ići ... Nadam se ovo pomaže ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| VPN konekcijom Issues - To smrzne na potvrdi korisničko ime i lozinku. | ttoshiba | Windows Operating Systems | 0 | 7. lipnja 2009 00:03 |
| Pregledavanje slika na kućnu mrežu od drugdje. | nickyb999 | Općenito Software Chat | 2 | 27 siječanj 2009 13:39 |
| Zaštićena lozinkom. Doc datoteke | Tanto | Office & Applications | 6 | 7. listopad 2008 12:35 |
| Kako zaporkom zaštititi datoteke? | Cew27 | Virus, Spyware i sigurnost | 16 | 8. veljača 2008 14:25 |
| Home Network - Dijeljenje datoteka problem | Movilla123 | Networking, Modemi & VoIP | 6 | 26. kolovoz 2007 09:53 |
| Thread Tools | |
| |