kisebb-sajáttőke

Magazine
Go Back   Számítógép Juice > Számítógépes szoftver > A Windows operációs rendszerek

Register

Otthoni hálózat - Need felhasználónevet és jelszót, hogy belépjen mások fájlok

Reply

Téma eszközök
Old Június 2 2009, 17:23
Új tag Csoport

Default Otthoni hálózat - Need felhasználónevet és jelszót, hogy belépjen mások fájlok

Hé fiúk,
Nemrég vettem egy új laptop. Most szeretnék csatlakozni, hogy én az idősebb egy (mind futnak Vista) keresztül a vezeték nélküli routert, hogy én is megoszthatja a fájlokat. A kutatástól, én is megtanultam, hogyan lehet megtalálni a más számítógépek által megy a "hálózat" a Start menüből. Az egyetlen problémát az jelenti, ha én megyek, hogy a másik kép, azt kéri, hogy a felhasználónév és a jelszó. Fogalmam sincs, milyen felhasználónevet és jelszót, hogy kér. Kérjük részesedése bármely információ lehet, hogy a.
Emellett tudom, hogy egyszer én sikerült bejutni, csak azt mutatják, a kiválasztott fájlok megosztását. Ön fickók volna tudni, hogyan is böngészhet az összes fájlt.
Köszönöm fiúk,
TBD
Old Június 2 2009, 19:30
Donor Group

Default Otthoni hálózat - Need felhasználónevet és jelszót, hogy belépjen mások fájlok

Szia Briancmitchell,

- Először láthatja minden számítógépet a másik számítógép helyes?

Ha szeretné megosztani a számítógépek, amelyek nem felelnek meg a domain olyan, mint egy otthoni hálózat van szüksége, hogy bizonyos dolgokat --

1) létrehozása felhasználóazonosítót mind ugyanazzal a számítógépek és a jelszót.
2) Az ID te is, hogy a jogokat a számítógépek a könyvtárba, vagy mappát az áthelyezni kívánt fájlokat között azt, hogy a jogokat, akkor nem egy általános felhasználói azonosító teljes a mappákat.
3) Ha csatlakozni a részvény használja ezt a formátumot:

\ \ targetcomputername \ share

és akkor használja ezt az id:

targetcomputername \ userid

Ez kell neked, ha akarod, hogy ...

Remélem ez segít ...

My System: Ouch

Processzor (ok):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Alaplap:
ASUS P5K D / WiFi
RAM memória:
4 koncert
Grafikus kártya (k):
Nvidia 8500 GT
Hangkártya:
Két, a beágyazott, SoundBlaster PIC 512
Merevlemez (ek):
SSD 64 GIG, 370 koncert, 400 koncert
Optikai meghajtó (k):
2 DVD - + RW
Case / tápegység:
Antec 500W
Hűtés:
Thermalake, vonatérzékelési 3 Ton
Hálózat / Internet:
Firewalled hardver és szoftver
Monitor (ok):
Princeton 19 "LCD - Kell egy új.
Operációs rendszer (ek):
XP, Win 7 32, 7 64 győzelem
Reply

Register

Könyvjelzõk

Hasonló szálak
Szál Thread Starter Fórum Válaszok Utolsó hozzászólás
VPN-kapcsolat kérdések - A lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése. ttoshiba A Windows operációs rendszerek 0 7. június 2009 00:03
Kép megtekintése a hazai hálózat máshol. nickyb999 General Chat szoftver 2 27. január 2009 13:39
Jelszóval védett. Doc fájlok Tanto Office & Applications 6 7. október 2008 12:35
Hogyan védik a jelszavát fájlokat? Cew27 Vírus, kémprogram és biztonság 16 8. február 2008 14:25
Otthoni hálózat - file megosztás probléma Movilla123 Hálózatépítés, Modems & VoIP 6 26. augusztus 2007 09:53
Téma eszközök

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Számítógép Juice.