![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Hé fiúk, Nemrég vettem egy új laptop. Most szeretnék csatlakozni, hogy én az idősebb egy (mind futnak Vista) keresztül a vezeték nélküli routert, hogy én is megoszthatja a fájlokat. A kutatástól, én is megtanultam, hogyan lehet megtalálni a más számítógépek által megy a "hálózat" a Start menüből. Az egyetlen problémát az jelenti, ha én megyek, hogy a másik kép, azt kéri, hogy a felhasználónév és a jelszó. Fogalmam sincs, milyen felhasználónevet és jelszót, hogy kér. Kérjük részesedése bármely információ lehet, hogy a. Emellett tudom, hogy egyszer én sikerült bejutni, csak azt mutatják, a kiválasztott fájlok megosztását. Ön fickók volna tudni, hogyan is böngészhet az összes fájlt. Köszönöm fiúk, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Szia Briancmitchell, - Először láthatja minden számítógépet a másik számítógép helyes? Ha szeretné megosztani a számítógépek, amelyek nem felelnek meg a domain olyan, mint egy otthoni hálózat van szüksége, hogy bizonyos dolgokat -- 1) létrehozása felhasználóazonosítót mind ugyanazzal a számítógépek és a jelszót. 2) Az ID te is, hogy a jogokat a számítógépek a könyvtárba, vagy mappát az áthelyezni kívánt fájlokat között azt, hogy a jogokat, akkor nem egy általános felhasználói azonosító teljes a mappákat. 3) Ha csatlakozni a részvény használja ezt a formátumot: \ \ targetcomputername \ share és akkor használja ezt az id: targetcomputername \ userid Ez kell neked, ha akarod, hogy ... Remélem ez segít ...
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| VPN-kapcsolat kérdések - A lefagy a felhasználónév és jelszó ellenőrzése. | ttoshiba | A Windows operációs rendszerek | 0 | 7. június 2009 00:03 |
| Kép megtekintése a hazai hálózat máshol. | nickyb999 | General Chat szoftver | 2 | 27. január 2009 13:39 |
| Jelszóval védett. Doc fájlok | Tanto | Office & Applications | 6 | 7. október 2008 12:35 |
| Hogyan védik a jelszavát fájlokat? | Cew27 | Vírus, kémprogram és biztonság | 16 | 8. február 2008 14:25 |
| Otthoni hálózat - file megosztás probléma | Movilla123 | Hálózatépítés, Modems & VoIP | 6 | 26. augusztus 2007 09:53 |
| Téma eszközök | |
| |