פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

ברשת הביתית - צריך שם משתמש וסיסמה כדי לגשת קבצים אחרים

Reply

שרשרת כלים
Old 2 יוני 2009, 17:23
קבוצת חברות חדשות

Default ברשת הביתית - צריך שם משתמש וסיסמה כדי לגשת קבצים אחרים

היי חבר 'ה,
אני לאחרונה קניתי מחשב נייד חדש. עכשיו אני רוצה לחבר את זה שלי ישנים אחד (שניהם עם מערכת הפעלה Vista) דרך נתב אלחוטי, כך שאני יכול לחלוק את הקבצים. מתוך המחקר, אני כבר למדתי איך למצוא את שאר המחשבים על ידי לחיצה על "רשת" של תפריט התחל. הבעיה היחידה שלי היא, כאשר אני הולך לראות את האחרים של קבצים, היא מבקשת שם משתמש וסיסמה. אין לי מושג איזה סוג של שם המשתמש / הסיסמה של אותו מבקש. אנא לחלוק כל מידע שאולי יש לך.
כמו כן, אני יודע שאני עושה את זה פעם אחת כדי להיכנס לניהול, היא תוצג רק את הקבצים שנבחרו להיות משותף. אתם צריכים לדעת איך אני יכול לדפדף את כל הקבצים.
תודה, חבר 'ה,
TBD
Old 2 יוני 2009, 19:30
קבוצת תורמים

Default ברשת הביתית - צריך שם משתמש וסיסמה כדי לגשת קבצים אחרים

היי Briancmitchell,

ראשית - אתה יכול לראות כל מחשב משאר המחשב הנכון?

כאשר אתה רוצה לשתף בין במחשבים שאינם בתחום כגון ברשת ביתית אתה צריך לעשות כמה דברים --

1) צור זיהוי משתמש בשני מחשבים עם אותו ID וסיסמה.
2) מזהה שביצעת צריך לקבל זכויות בשני המחשבים לספרייה או התיקייה שאתה רוצה להעביר קבצים בין, לה יש זכויות יוצרים, לא הייתי נותן תירנגה המשתמש מזהה את מלוא הזכויות על תיקיות.
3) כאשר אתה מתחבר ל לשתף אותך להשתמש בפורמט זה:

\ \ targetcomputername \ לשתף

ואתה מעוניין להשתמש לצורך זה את תעודת הזהות:

targetcomputername \ זיהוי המשתמש

זה אמור לקחת אותך לאן אתה רוצה ללכת ...

אני מקווה שזה עזר לך ...

המערכת שלי: Ouch

מעבד (ים):
Core 2 Quad@3.05 GHz
לוח האם:
ASUS P5K ד / WiFi
זיכרון RAM:
4 חלטורה
כרטיס מסך (S):
Nvidia 8500 GT
כרטיס קול:
שני, מוטבע, SoundBlaster PIC 512
Hard Drive (s):
SSD 64 חלטורה, חלטורה 370, 400 חלטורה
כונן אופטי (S):
2-DVD - + RW
Case / PSU:
ANTEC 500W
Cooling:
Thermalake, רכבת 3 טון
רשת / אינטרנט:
Firewalled חומרה ותוכנה
צג (S):
פרינסטון 19 "LCD - צריך חדש.
מערכת הפעלה (S):
XP, Win 7 32, הרוויחו 7 64
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
בעיות בחיבור VPN - זה נתקע בכתובת אימות שם משתמש וסיסמא. ttoshiba מערכות ההפעלה Windows 0 7 יוני 2009 00:03
הצגת קבצים על הרשת הביתית מ במקום אחר. nickyb999 כללי תוכנות צ 'אט 2 -27 ינואר 2009 13:39
המוגנים על ידי סיסמה. Doc קבצים Tanto חבילות Office & Applications 6 7 אוקטובר 2008 12:35
כיצד ניתן להגן על הקבצים בסיסמה? Cew27 וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה 16 8 פברואר 2008 14:25
ברשת ביתית - שיתוף קבצים הבעיה Movilla123 רישות, מודמים & VoIP 6 26 אוגוסט 2007 09:53
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.