![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| היי חבר 'ה, אני לאחרונה קניתי מחשב נייד חדש. עכשיו אני רוצה לחבר את זה שלי ישנים אחד (שניהם עם מערכת הפעלה Vista) דרך נתב אלחוטי, כך שאני יכול לחלוק את הקבצים. מתוך המחקר, אני כבר למדתי איך למצוא את שאר המחשבים על ידי לחיצה על "רשת" של תפריט התחל. הבעיה היחידה שלי היא, כאשר אני הולך לראות את האחרים של קבצים, היא מבקשת שם משתמש וסיסמה. אין לי מושג איזה סוג של שם המשתמש / הסיסמה של אותו מבקש. אנא לחלוק כל מידע שאולי יש לך. כמו כן, אני יודע שאני עושה את זה פעם אחת כדי להיכנס לניהול, היא תוצג רק את הקבצים שנבחרו להיות משותף. אתם צריכים לדעת איך אני יכול לדפדף את כל הקבצים. תודה, חבר 'ה, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| היי Briancmitchell, ראשית - אתה יכול לראות כל מחשב משאר המחשב הנכון? כאשר אתה רוצה לשתף בין במחשבים שאינם בתחום כגון ברשת ביתית אתה צריך לעשות כמה דברים -- 1) צור זיהוי משתמש בשני מחשבים עם אותו ID וסיסמה. 2) מזהה שביצעת צריך לקבל זכויות בשני המחשבים לספרייה או התיקייה שאתה רוצה להעביר קבצים בין, לה יש זכויות יוצרים, לא הייתי נותן תירנגה המשתמש מזהה את מלוא הזכויות על תיקיות. 3) כאשר אתה מתחבר ל לשתף אותך להשתמש בפורמט זה: \ \ targetcomputername \ לשתף ואתה מעוניין להשתמש לצורך זה את תעודת הזהות: targetcomputername \ זיהוי המשתמש זה אמור לקחת אותך לאן אתה רוצה ללכת ... אני מקווה שזה עזר לך ...
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| בעיות בחיבור VPN - זה נתקע בכתובת אימות שם משתמש וסיסמא. | ttoshiba | מערכות ההפעלה Windows | 0 | 7 יוני 2009 00:03 |
| הצגת קבצים על הרשת הביתית מ במקום אחר. | nickyb999 | כללי תוכנות צ 'אט | 2 | -27 ינואר 2009 13:39 |
| המוגנים על ידי סיסמה. Doc קבצים | Tanto | חבילות Office & Applications | 6 | 7 אוקטובר 2008 12:35 |
| כיצד ניתן להגן על הקבצים בסיסמה? | Cew27 | וירוסים, תוכנות ריגול ואבטחה | 16 | 8 פברואר 2008 14:25 |
| ברשת ביתית - שיתוף קבצים הבעיה | Movilla123 | רישות, מודמים & VoIP | 6 | 26 אוגוסט 2007 09:53 |
| שרשרת כלים | |
| |