mažiau kapitalo

Magazine
Go Back   Kompiuterių sultys > Kompiuterių programinė įranga > Windows "operacinės sistemos

Register

Pagrindinis tinkle - Need vartotojo vardą ir slaptažodį prisijungimui prie kitų failų

Reply

Temos įrankiai
Old Birželis 2, 2009, 17:23
Naujas Narys

Default Pagrindinis tinkle - Need vartotojo vardą ir slaptažodį prisijungimui prie kitų failų

Hey guys,
Aš neseniai nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį. Dabar noriu prijungti jį prie mano vyresnysis vienas (abu dirbate Vista) per Wireless Router, kad galėčiau dalintis failais. Mokslinių tyrimų, aš sužinojau, kaip rasti kitus kompiuterius, eikite į "tinklo", meniu Pradėti. Mano vienintelė problema yra, kai aš einu peržiūrėti kitų bylų, ji prašo įvesti vartotojo vardą ir slaptažodį. Net neįsivaizduoju, kokios username / password tai prašo. Prašome pasidalykite informacija Jums gali būti.
Be to, aš žinau, kad kartą man pavyks gauti, jį bus rodomas tik pasirinktas rinkmenas turi būti dalijamasi. Ar jus vaikinai turi žinoti, kaip aš galiu naršyti po visus failus.
Thanks guys,
TBD
Old Birželis 2, 2009, 19:30
Donorų grupės

Default Pagrindinis tinkle - Need vartotojo vardą ir slaptažodį prisijungimui prie kitų failų

Hi Briancmitchell,

Pirma - jūs galite pamatyti kiekvieną kompiuterį iš kito kompiuterio teisingai?

Jei norite dalytis su kompiuteriais, kurie neturi domeno, pavyzdžiui, vietinio tinklo reikia padaryti kai kurių dalykų --

1) Sukurti vartotojo ID ant abiejų tą patį vardą ir slaptažodį kompiuteriuose.
2) vardas, kurį atlikti turi turėti teises į abu kompiuterius prie katalogo ar aplanko, kurį norite perkelti failus, ji turi turėti teises kurti, I wouldn't give bendras vartotojo vardas visas teises į aplankus.
3) Kai prisijungiate prie akcijų naudoti šį formatą:

\ \ targetcomputername \ share

ir galėtumėte naudoti šią ID:

targetcomputername \ userID

Tai turėtų jums, jei norite eiti ...

Hope this helps ...

Mano sistema: Ouch

Procesorius (-iai):
Intel Core 2 Quad@3.05 GHz
Pagrindinė plokštė:
Asus P5K D / WiFi
RAM atmintis:
4 Gig
Graphics Card (-ai):
NVIDIA 8.500 GT
Garso plokštė:
Dviejų, įterpti, SoundBlaster PIC 512
Kietasis diskas (-ai):
SSD 64 koncertai, koncertai 370, 400 GIG
Optical Drive (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Aušinimas:
Thermalake, "Traukinio 3 tonos
Tinklas / Internetas:
Firewallem aparatinė ir programinė įranga
Monitorius (-ai):
Princeton 19 "LCD - Reikia naujo.
Operacinė sistema (-os):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register

Bookmarks

Panašios Temos
Siūlas Thread Starter Forumas Atsakymai Last Post
VPN Issues - Jis kabo patikrinti vartotojo vardą ir slaptažodį. ttoshiba Windows "operacinės sistemos 0 7 birželis 2009 00:03
Peržiūri failus namų tinklą iš kitur. nickyb999 BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai 2 27 sausis 2009 13:39
Apsaugotas slaptažodžiu. Doc failai Tanto Office Suites & Applications 6 7 spalis 2008 12:35
Kaip apsaugoti slaptažodžiu failus? Cew27 Virus, Spyware & Security 16 8 vasaris 2008 14:25
Pagrindinis tinklas - Failų problema Movilla123 Networking, Modems & VoIP 6 Rugpjūtis 26, 2007 09:53
Temos įrankiai

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Kompiuterių Sultys.