![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Aš neseniai nusipirkau naują nešiojamąjį kompiuterį. Dabar noriu prijungti jį prie mano vyresnysis vienas (abu dirbate Vista) per Wireless Router, kad galėčiau dalintis failais. Mokslinių tyrimų, aš sužinojau, kaip rasti kitus kompiuterius, eikite į "tinklo", meniu Pradėti. Mano vienintelė problema yra, kai aš einu peržiūrėti kitų bylų, ji prašo įvesti vartotojo vardą ir slaptažodį. Net neįsivaizduoju, kokios username / password tai prašo. Prašome pasidalykite informacija Jums gali būti. Be to, aš žinau, kad kartą man pavyks gauti, jį bus rodomas tik pasirinktas rinkmenas turi būti dalijamasi. Ar jus vaikinai turi žinoti, kaip aš galiu naršyti po visus failus. Thanks guys, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Briancmitchell, Pirma - jūs galite pamatyti kiekvieną kompiuterį iš kito kompiuterio teisingai? Jei norite dalytis su kompiuteriais, kurie neturi domeno, pavyzdžiui, vietinio tinklo reikia padaryti kai kurių dalykų -- 1) Sukurti vartotojo ID ant abiejų tą patį vardą ir slaptažodį kompiuteriuose. 2) vardas, kurį atlikti turi turėti teises į abu kompiuterius prie katalogo ar aplanko, kurį norite perkelti failus, ji turi turėti teises kurti, I wouldn't give bendras vartotojo vardas visas teises į aplankus. 3) Kai prisijungiate prie akcijų naudoti šį formatą: \ \ targetcomputername \ share ir galėtumėte naudoti šią ID: targetcomputername \ userID Tai turėtų jums, jei norite eiti ... Hope this helps ...
![]() |
|
| Bookmarks |
Panašios Temos | ||||
| Siūlas | Thread Starter | Forumas | Atsakymai | Last Post |
| VPN Issues - Jis kabo patikrinti vartotojo vardą ir slaptažodį. | ttoshiba | Windows "operacinės sistemos | 0 | 7 birželis 2009 00:03 |
| Peržiūri failus namų tinklą iš kitur. | nickyb999 | BENDROJI PROGRAMINĖS ĮRANGOS Pokalbiai | 2 | 27 sausis 2009 13:39 |
| Apsaugotas slaptažodžiu. Doc failai | Tanto | Office Suites & Applications | 6 | 7 spalis 2008 12:35 |
| Kaip apsaugoti slaptažodžiu failus? | Cew27 | Virus, Spyware & Security | 16 | 8 vasaris 2008 14:25 |
| Pagrindinis tinklas - Failų problema | Movilla123 | Networking, Modems & VoIP | 6 | Rugpjūtis 26, 2007 09:53 |
| Temos įrankiai | |
| |