![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hey guys, Es nesen nopirka jaunu portatīvo datoru. Tagad es vēlētos pievienot to manu vecāku vienu (abi darbojas Vista), izmantojot bezvadu maršrutētāju, lai es varētu dalīties failus. No pētniecības, es esam iemācījušies, kā atrast citus datorus, dodoties uz "tīkls", sākuma izvēlnē. Mans tikai problēma ir tā, kad es dodos apskatīt citu failu, tas prasa lietotājvārdu un paroli. Man nav ne jausmas, kāda veida lietotājvārdu / paroli, tas lūdz. Please share jebkuru info jums varētu būt. Arī es zinu, ka tad, kad man izdodas iekļūt, to rādīs tikai failus, izvēlējās kopīgi. Vai Jūs guys ir zināt, kā es varu pārlūkot visus failus. Thanks guys, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Hi Briancmitchell, Pirmais - var redzēt katru datoru no cita datora pareiza? Ja vēlaties koplietot ar datoriem, kas nav domēna, piemēram, uz mājas tīklā, kas jums jādara dažas lietas -- 1) Izveidot lietotāja ID gan ar paša ID un paroli datoriem. 2) ID veicāt ir jābūt tiesībām, gan uz direktoriju vai mapi datoriem, kuru vēlaties pārvietot failus starp tiem, tai ir jābūt radīt tiesības, es nedotu sugas lietotāja id pilnas tiesības uz mapēm. 3) Ja veidojat savienojumu dalīties tu izmanto šo formātu: \ \ targetcomputername \ daļa un jūs varētu izmantot šo par id: targetcomputername \ identitātes kodu Tam vajadzētu jūs nokļūtu tur, kur vēlaties doties ... Hope this helps ...