![]() |
| |||||||
| Inregistrare | Site-ul Spy | Lista de stat | Doneaza | Căuta | Posturi de azi | Marchează forumurile citite | Forum Regulamentul |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hei, băieţi, Am cumparat recent un nou laptop. Acum aş dori să-l conectaţi la o vârstă (ambele sunt difuzate Vista) prin ruter fără fir, astfel încât nu pot partaja fişiere. De la cercetare, am învăţat cum să găsească alte computere de gând să "reţea" în meniul Start. Singura mea problema este, atunci când mă duc pentru a vedea alte fişierele, se cere un nume de utilizator şi parola. Nu am nici o idee despre ce fel de nume de utilizator / parola se cere. Vă rugăm să partajaţi orice info aţi putea avea. De asemenea, ştiu că, odată ce am făcut a reuşit să intre în, se vor afişa numai fişierele selectate pentru a fi împărtăşite. Voi avea stiu cum pot parcurge toate fişierele. Merci baieti, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Max Briancmitchell, În primul rând - puteţi vedea fiecare calculator de la alt computer corect? Atunci când doriţi să partajaţi între computere la care nu se află într-un domeniu, cum ar fi pe o reţea de domiciliu care aveţi nevoie pentru a face unele lucruri -- 1) Creaţi un utilizator ID-ul pe ambele calculatoare cu acelasi ID-ul şi parola. 2) ID-ul pe care ai făcut-a de a avea drepturi pe ambele calculatoare la directorul sau folderul pe care doriţi să mutaţi fişiere între, le-a de a avea drepturi de a crea, nu aş da un generic utilizator cu drepturi depline la dosare. 3) Când vă conectaţi la cota-parte care îl folosiţi acest format: \ \ targetcomputername \ parts şi v-ar folosi aceasta pentru id: targetcomputername \ Id-ul de utilizator Acest lucru ar trebui să te unde vrei sa mergi ... Sper că acest lucru vă va ajuta ...
Sunteţi o Fa-o Yerselfer? Opreşte-te şi de către trebuie să aruncaţi o privire în jur! A repara Newsletter "Există bătrân calareti, şi există Bold calareti, dar există şi NU veche Bold călăretii!" Sistemul meu: Ouch
|