menšie majetkové --

Magazine
Go Back   Počítačové Juice > Computer Software > Operačné systémy Windows

Register

Domácu sieť - Potrebujete užívateľské meno a heslo pre prístup k ostatným súborom

Reply

Thread Tools
Old 2. júna 2009, 17:23
Nový člen skupiny

Ahoj kluci,
Nedávno som kúpil nový notebook. Teraz chcú pripojiť ju k mojej staršej jedného (oba so systémom Vista) prostredníctvom bezdrôtového routeru tak, aby som ju mohol zdieľať súbory. Z výskumu, som sa naučil, ako nájsť na iných počítačoch, ktoré sa na "sieti" v ponuke Štart. Môj jediný problém je, když jdu pre zobrazenie ďalších súborov, zobrazí sa dotaz na užívateľské meno a heslo. Nemám tušenie, aký typ používateľského mena a hesla je shánět. Prosím podiel akékoľvek info môžete mať.
Tiež viem, že raz som sa podarí dostať sa bude zobrazovať iba vybrané súbory, ktoré majú byť zdieľané. Myslíte, že ste si vedieť, ako môžem prechádzať všetky súbory.
Vďaka chlapi,
TBD
Old 2. júna 2009, 19:30
Darcu Skupina

Ahoj Briancmitchell,

Po prvé - môžete vidieť každý počítač z iného počítača správny?

Ak chcete zdieľať na počítačoch, ktoré nie sú v doméne, ako v domácej sieti, čo musíte urobiť niekoľko vecí --

1) Vytvorenie používateľského mena na oboch počítačoch s rovnakým id a heslom.
2) ID ste musia mať práva na obidvoch počítačov do adresára alebo zložky, ktoré chcete presúvať súbory medzi má mať vytvoriť práva, já som nechcel Obecný užívateľa plné práva k zložkám.
3) Pri pripojení k podielu použitia tohto formátu:

\ \ Targetcomputername \ share

a mali by ste použiť túto pre id:

targetcomputername \ userid

To by vám, kam chcete ísť ...

Dúfam, že to pomôže ...

Môj systém: Ouch

Processor (s):
Core 2 Quad@3.05 GHz
Základná doska:
ASUS P5K D / WiFi
Pamäť RAM:
4 Gig
Grafické karty (s):
Nvidia 8500 GT
Zvuková karta:
Dva, vstavaný, SoundBlaster PIC 512
Pevný disk (y):
SSD 64 Gig, Gig 370, 400 Gig
Optická mechanika (s):
2 DVD - + RW
Case / PSU:
Antec 500W
Chladenie:
Thermalake, vlak 3 Ton
Sieť / Internet:
Firewalled hardware a software
Monitor (s):
Princeton 19 "LCD - Potrebujete nový.
Operačný systém (y):
XP, Win 7 32, Win 7 64
Reply

Register
Thread Tools

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Počítačová Juice.