менше справедливості

Magazine
Go Back   Комп'ютерні Сік > Комп'ютерні програми > Операційні системи Windows

Register

Домашня мережа - Need ім'я користувача і пароль для доступу до інших файлів

Reply

Різьба Інструменти
Old 2 червня 2009, 17:23
Нові члени групи

Default Домашня мережа - Need ім'я користувача і пароль для доступу до інших файлів

Гей, хлопці,
Нещодавно я купив новий ноутбук. Тепер я хотів би підключити його до свого старшого (обидва під управлінням Vista) через бездротовий маршрутизатор так що я можу поділитися файлами. Від досліджень, я дізнався, як знайти інші комп'ютери, зайшовши в "мережі" в меню "Пуск". Моя єдина проблема, коли я йду до думки іншого файлів, він просить Ім'я користувача і пароль. Я не знаю, яке ім'я користувача і пароль він просить. Будь ласка, поділіться інформацією ви можете зіткнутися.
Крім того, я знаю, що одного разу я все-таки вдається потрапити, він буде показуватися тільки вибрані файли треба ділитися. Лі ви, хлопці, знаєте, як я можу переглядати всі файли.
Спасибі, хлопці,
TBD
Old 2 червня 2009, 19:30
Донор групи

Default Домашня мережа - Need ім'я користувача і пароль для доступу до інших файлів

Привіт Briancmitchell,

Перший - ви можете бачити кожен комп'ютер з іншого комп'ютера правильно?

Якщо Ви хочете, щоб поділити між комп'ютерами, які не в області, такі, як в домашній мережі, необхідно робити деякі речі --

1) Створення ідентифікатора користувача на обох комп'ютерах з тим же логіном і паролем.
2) Ідентифікаційний номер ви зробили повинен мати права на обох комп'ютерах в папку або папки, які ви хочете переміщати файли між ними, він повинен мати право створити, я б не дати загальний User ID повні права на папки.
3) При підключенні до частки Ви використовуєте цей формат:

\ \ Targetcomputername \ частку

і ви хочете використовувати це для ID:

targetcomputername \ UserID

Це допоможе вам, де ви хочете йти ...

Сподіваюся, що це допомагає ...

Моя система: Уч

Процесор (и):
Core 2 ГГц Quad@3.05
Материнська плата:
ASUS P5K D / WiFi
ОЗУ:
4 Gig
Графічна карта (и):
Nvidia 8500 GT
Звукова карта:
Два, вбудовані, SoundBlaster ПІК 512
Жорсткий диск (и):
SSD 64 Gig, 370 Гиг, 400 Gig
Оптичний привід (и):
2 DVD - + RW
Діло / PSU:
Antec 500W
Охолодження:
Thermalake, 3-тонний потяг
Мережі / Інтернет:
Файрволом апаратне та програмне забезпечення
Монітор (и):
Прінстонський 19 "ЖК-дисплей - потрібен новий.
Операційна система (и):
XP, 7 Win 32, Win 7 64
Reply

Register

Закладки

Аналогічні нитки
Нитка Різьба для початківців Форум Відповіді Останнє повідомлення
Питання підключення до VPN - Він висить на перевірки імені користувача і пароля. ttoshiba Операційні системи Windows 0 7 червня 2009 00:03
Перегляд файлів в домашній мережі з інших країн. nickyb999 General Software чат 2 27 січня 2009 13:39
Захищений паролем. Doc файлами Танто Office Suites & Застосування 6 7 жовтня 2008 12:35
Як захистити паролем файли? Cew27 Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки 16 8 лютого 2008 14:25
Домашня мережа - Обмін файлами проблема Movilla123 Мережа, Модеми & VoIP 6 26 серпня 2007 09:53
Різьба Інструменти

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

Copyright © 2006 - 2009 Комп'ютер соку.