![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Гей, хлопці, Нещодавно я купив новий ноутбук. Тепер я хотів би підключити його до свого старшого (обидва під управлінням Vista) через бездротовий маршрутизатор так що я можу поділитися файлами. Від досліджень, я дізнався, як знайти інші комп'ютери, зайшовши в "мережі" в меню "Пуск". Моя єдина проблема, коли я йду до думки іншого файлів, він просить Ім'я користувача і пароль. Я не знаю, яке ім'я користувача і пароль він просить. Будь ласка, поділіться інформацією ви можете зіткнутися. Крім того, я знаю, що одного разу я все-таки вдається потрапити, він буде показуватися тільки вибрані файли треба ділитися. Лі ви, хлопці, знаєте, як я можу переглядати всі файли. Спасибі, хлопці, TBD |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Привіт Briancmitchell, Перший - ви можете бачити кожен комп'ютер з іншого комп'ютера правильно? Якщо Ви хочете, щоб поділити між комп'ютерами, які не в області, такі, як в домашній мережі, необхідно робити деякі речі -- 1) Створення ідентифікатора користувача на обох комп'ютерах з тим же логіном і паролем. 2) Ідентифікаційний номер ви зробили повинен мати права на обох комп'ютерах в папку або папки, які ви хочете переміщати файли між ними, він повинен мати право створити, я б не дати загальний User ID повні права на папки. 3) При підключенні до частки Ви використовуєте цей формат: \ \ Targetcomputername \ частку і ви хочете використовувати це для ID: targetcomputername \ UserID Це допоможе вам, де ви хочете йти ... Сподіваюся, що це допомагає ...
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Питання підключення до VPN - Він висить на перевірки імені користувача і пароля. | ttoshiba | Операційні системи Windows | 0 | 7 червня 2009 00:03 |
| Перегляд файлів в домашній мережі з інших країн. | nickyb999 | General Software чат | 2 | 27 січня 2009 13:39 |
| Захищений паролем. Doc файлами | Танто | Office Suites & Застосування | 6 | 7 жовтня 2008 12:35 |
| Як захистити паролем файли? | Cew27 | Вірусів, програм-шпигунів І Безпеки | 16 | 8 лютого 2008 14:25 |
| Домашня мережа - Обмін файлами проблема | Movilla123 | Мережа, Модеми & VoIP | 6 | 26 серпня 2007 09:53 |
| Різьба Інструменти | |
| |