![]() |
|
| |||
| |||
| Είμαι οικοδόμηση μιας εξέδρας και όλα τα μέρη μου θα είναι εδώ την Παρασκευή, αλλά δεν έχω καμία OS. Ξέρω ότι χρειάζονται 64 bit, αλλά θα πρέπει να πάρω Home Premium ή Ultimate. My τμήματα λίστα έχει ως εξής: Radeon HD 4850 Blu ray drive 4 GB RAM corsiar Dominator Intel Core Duo E8500 wolfdale Gigabyte UD3P P45 mobo Corsair 450w PSU Θα το χρησιμοποιεί κυρίως ως μέσα ενημέρωσης εξέδρας αλλά θα εκτελέσετε κάποιο Crysis είδους παιχνίδια αλλά και πέρα από αυτό τίποτα δεν AutoCAD. Απλά επίκλιση αποφασίσει αν αξίζει το επιπλέον ζύμη β / γ Tiger Direct έχει 64bit σπίτι πριμοδότηση για $ 110. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/windows/win...s/default.aspx
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Θα μπορούσα να αποθηκευμ χρήματα και για οτιδήποτε δεν πάει Ultimate γιατί δεν χρησιμοποίησε κανένα από Ultimate extras (σπατάλη χρημάτων) i διαγράφεται / απεγκατασταθεί το μεγαλύτερο μέρος της
|
| |||
| |||
| Ναι, Home Premium έχει λίγο πολύ όλα όσα χρειάζεται και είναι σε καλύτερη τιμή τότε σημείο Business ή Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Thats τι σκεφτόμουν επίσης. |
![]() |
|
| Σελιδοδείκτες |
Παρόμοια νήματα | ||||
| Νήμα | Thread Starter | Φόρουμ | Απαντήσεις | Τελευταίο μήνυμα |
| Είναι δυνατόν να Μετάβαση από Vista Home σε 7 τελικά; | Haun | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 19 Σεπτεμβρίου, 2009 19:45 |
| IE8 Πρόβλημα εκκίνησης για Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 0 | 17 Ιουν 2009 08:12 |
| Πρόβλημα Εγκατάσταση Vista Home Premium | jimbeis462 | Λειτουργικά συστήματα Windows | 4 | 9 Οκτ 2008 00:17 |
| Πόσο HDD χώρο μπορώ να κάνω partition για Vista Home Premium 64 bit; | Compasky | Λειτουργικά συστήματα Windows | 1 | 28 Ιαν 2008 21:54 |
| IE7 δεν λειτουργεί σε Vista Home Premium | HistoryGirl | Web Φυλλομετρητές & FTP Πελάτες | 8 | 20η Σεπ 2007 11:55 |
| Εργαλεία Θέματος | |
| |