![]() |
| |||||||
| Registracija | Mapa Spy | Member List | Donacije | Pretraživanje | Today's Posts | Označi Sve Forume Kao Pročitane | Forum Rules |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ja sam zgradu i opremiti sve moje dijelove će se ovdje u petak, ali nemam OS. Znam da je potrebno 64 bitni, ali bih trebao dobiti Home Premium ili Ultimate. Moj popis je dijelove kao što slijedi: Radeon HD 4850 Blu ray pogon 4 GB RAM-a corsiar dominator Intel Core Duo E8500 wolfdale Gigabajt UD3P P45 mobo Gusar 450w PSU Ja ću biti koristeći ga uglavnom kao medija katarka ali ću pokrenuti neke igre tipa Crysis, ali i da ništa van AutoCAD. JA pravedan licemjerje odlučivati ako je vrijedan dodatni tijesta b / c Tiger Direct je 64bit Home Premium za 110 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/windows/win...s/default.aspx
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ja mogao spremaju za novac i ništa ne pođe za Ultimate jer ja ne koristiti bilo koju od Ultimate dodaci (rasipanje novca) i obrisana / deinstaliran većina je
|
| |||
| |||
| Da, Home Premium je ljepušan velik dio sve što je potrebno, i na bolju cijenu onda točka Business ili Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Taj što sam mislio kako je dobro. |
![]() |
|
| Bookmarks |
Slične teme | ||||
| Nit | Temu Započeo | Forum | Odgovori | Zadnji Post |
| Je li moguće Idi iz Vista Home Ultimate do 7? | Haun | Windows Operating Systems | 4 | 19 rujan 2009 19:45 |
| IE8 Startup Problem na Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web Browsers & FTP Klijenti | 0 | 17. lipnja 2009 08:12 |
| Instaliranje Problem Vista Home Premium | jimbeis462 | Windows Operating Systems | 4 | 9. listopad 2008 00:17 |
| Koliko HDD prostora ću particiju za Vista Home Premium 64 bita? | Compasky | Windows Operating Systems | 1 | 28 siječanj 2008 21:54 |
| IE7 ne rade na Vista Home Premium | HistoryGirl | Web Browsers & FTP Klijenti | 8 | 20. Ruj 2007 11:55 |
| Thread Tools | |
| |