![]() |
| |||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
| | Téma eszközök |
|
| |||
| |||
| Én építése fúrótoronyhoz és minden részre lesz itt a péntek, de nekem nincs OS. Tudom, hogy szükség van 64 darab, de én Home Premium vagy Ultimate. Saját részre lista a következő: Radeon HD 4850 Blu ray meghajtó 4 GB RAM corsiar Dominator Intel Core Duo E8500 Wolfdale Gigabyte UD3P P45 mobo Corsair 450w PSU Azt fogja használni, hogy leginkább a média viselet, de majd néhány Crysis típusú játékok, de nem túl, és az AutoCAD. Csak vidám eldönteni, hogy megéri az extra lóvé B / C Tiger Direct által 64bit Home Premium 110 dollárért. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/windows/win...s/default.aspx
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Én is a megtakarított pénzt, és ment semmire nem Ultimate mert nem használja fel az Ultimate extrák (kidobott pénz) i hagyni / uninstalled legtöbb it
|
| |||
| |||
| Igen, a Home Premium már elég sok mindent, amire szüksége van, és jobb árat pont akkor Business vagy Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Amit mi Gondolkodtam is. |
![]() |
|
| Könyvjelzõk |
Hasonló szálak | ||||
| Szál | Thread Starter | Fórum | Válaszok | Utolsó hozzászólás |
| Van-e lehetőség Ugrás a Vista Home-7 Ultimate? | Tengeralattjáró | A Windows operációs rendszerek | 4 | Szeptember 19, 2009 19:45 |
| IE8 Indítópult probléma Vista Home Premium SP2 | dmetria | Web böngésző és FTP Clients | 0 | 17. június 2009 08:12 |
| Probléma telepítése Vista Home Premium | jimbeis462 | A Windows operációs rendszerek | 4 | 9. október 2008 00:17 |
| Mennyit HDD space tudom partíció Vista Home Premium 64 bit? | Compasky | A Windows operációs rendszerek | 1 | 28. január 2008 21:54 |
| IE7 nem működik Vista Home Premium | HistoryGirl | Web böngésző és FTP Clients | 8 | 20. Szeptember 2007 11:55 |
| Téma eszközök | |
| |