![]() |
|
| |||
| |||
| אני לבנות לבוש וכל החלקים שלי יהיו כאן ביום שישי אבל אין לי מערכת הפעלה. אני יודע שאני צריך 64 ביט אבל אני אמור לקבל Home Premium או Ultimate. רשימת חלקים שלי הוא כדלקמן: RADEON HD 4850 כונן Blu Ray 4 GB ראם corsiar dominator Intel Core Duo E8500 wolfdale Gigabyte UD3P P45 mobo Corsair 450w PSU אני יהיה להשתמש בו בעיקר בתור מדיה חבל אבל אני יפעלו כ Crysis סוג משחקים אבל לא מעבר לכך ו AutoCAD. אני רק צביעות להחליט אם זה שווה את תוספת כסף ב / C טייגר ישיר יש 64bit Home Premium עבור $ 110. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| http://www.microsoft.com/windows/win...s/default.aspx
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אני יכול של נשמר הכסף לא הלך שום דבר Ultimate כי אני לא משתמש בכל אחד Ultimate Extras (בזבוז של כסף) אני נמחק / הוסר ביותר מזה
|
| |||
| |||
| כן, Home Premium יש די הרבה ואת כל מה שאתה צריך הוא מחיר טוב יותר לאחר מכן הצבע עסקי או Ultimate. |
|
| |||
| |||
| Thats מה שחשבתי גם כן. |
![]() |
|
| סימניות |
פתילים דומים | ||||
| חוט | Thread Starter | פורום | תגובות | הודעה אחרונה |
| האם אפשר ללכת על Vista Home Ultimate 7? | Haun | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 19 ספטמבר 2009 19:45 |
| בעיה ב IE8 הפעלה Vista Home Premium SP2 | dmetria | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 0 | -17 יוני 2009 08:12 |
| בעיה התקנת Vista Home Premium | jimbeis462 | מערכות ההפעלה Windows | 4 | 9th אוקטובר 2008 00:17 |
| כמה HDD שטח אני מחיצה עבור Vista Home Premium 64 ביט? | Compasky | מערכות ההפעלה Windows | 1 | -28 ינואר 2008 21:54 |
| IE7 לא עובד על Vista Home Premium | HistoryGirl | דפדפני אינטרנט & ה-FTP לקוחות | 8 | 20 ספטמבר 2007 11:55 |
| שרשרת כלים | |
| |