![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Ја сам зграду и опремити све моје делове ће се овде у петак, али немам ОС. Знам да је потребно 64 битни, али бих требао добити Хоме Премиум или Ултимате. Мој списак је делове као што следи: Радеон ХД 4850 Блу раы погон 4 ГБ РАМ-а цорсиар доминатор Интел Цоре Дуо Е8500 уолфдале Гигабајт УД3П П45 мобо Гусар 450у псу Ја ћу бити користећи га углавном као медија катарка али ћу покренути неке игре типа Црысис, али и да ништа ван АутоЦАД. ЈА праведан лицемјерје одлучивати ако је вриједан додатни тесто б / ц Тигер Дирецт је 64бит Хоме Премиум за 110 $. |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| хттп://ууу.мицрософт.цом/уиндоус/уин...с/дефаулт.аспкс
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| ја могао спремају за новац и ништа не пође за Ултимате јер ја не користите било коју од Ултимате додаци (расипање новца) и избрисана / деинсталирана већина је
|
| |||
| |||
| Да, Хоме Премиум је згодан велик део све што је потребно, и на бољу цену онда тачка Бусинесс или Ултимате. |
|
| |||
| |||
| Тај што сам мислио да је добро. |
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| Је ли се отићи од 7 до Виста Ултимате? | Хаун | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 19. Јул 2009 19:45 |
| ИЕ8 Стартуп Проблем на Виста Хоме Премиум СП2 | дметриа | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 0 | 17. јуна 2009 08:12 |
| Инсталирање Проблем Виста Хоме Премиум | јимбеис462 | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 4 | 9 октобар 2008 00:17 |
| Колико ХДД простора ћу партицију за Виста Хоме Премиум 64 бита? | Цомпаскы | Уиндоус Оператинг Сыстемс | 1 | 28 јануар 2008 21:54 |
| ИЕ7 не раде на Виста Хоме Премиум | ХисторыГирл | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 8 | 20. сеп 2007 11:55 |
| Тхреад Тоолс | |
| |