![]() |
| |||||||
| Регистрация | Карта Spy | Държава Списък | Дарения | Търся | Днешната Постове | Марк Форуми Прочети | Форум Правила |
|
![]() |
| | Нишка Инструменти |
|
| |||
| |||
| Здравейте приятели, има ли все пак да направи Windows Vista включа-бързо и Изключвайте-бързо, моля. Благодаря. Аш |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| бихте могли да опитате пускането му в hybernation вместо да изключи, че трябва да бъде много бързо
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Можете също така да видите какви програми за натоварване при стартиране .. Започвам -- Бягам Тип MSConfig Кликнете върху Startup и да видим какво има и ако не е необходимо тя да започва след това да го спрете. Ако не сте сигурни в това, което всяка от програмите са попитам тук или Google ги първо преди блокирането им.
|
| |||
| |||
| Цитат:
Здрасти благодаря за отговора. Аз вече направих това, но това, което ме разочарова е изключване. Има ли нещо, което може да ускори този нагоре |
|
| |||
| |||
| Можете да опитате променящите колко дълго Vista ще чакам, когато се опитва да убие процеса на изключване. 1. Отворен regedit.exe 2. Придвижете се до [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro L] 3. Променете стойността на "WaitToKillServiceTimeout" към 5000 Уверете се, че имате System Restore Точка определени, преди да направите това. Какво прави той основно се намали времето, то ще чака, преди тя автоматично ще убие процеси, които не отговарят на първо. Мисля, че по подразбиране е 20000 (20 секунди), за да може да се приведе в най-далеч, колкото искате, но аз оставам по-горе показват, 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Благодаря ти приятелю. Аз вече са забелязали, че закриването бързо. Аш |
|
| |||
| |||
| Цитат:
Колко бързо мислиш слизаше?
|
| |||
| |||
| и го използва за да вземе atleaset 1 Мин. Сега му за около 20 сек. Знаете ли други съвети как да се направи това бързо като XP, както и в когато сте да го използвате |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колко RAM имаш, Vista в идеалния случай трябва 2GB минимум.
| |||
| |||
| Цитат:
Били ли сте defragmented вашия HD напоследък?
![]() |
|
| Маркери |
Подобни Конци | ||||
| Нишка | Нишка Начално | Форум | Отговори | Последно мнение |
| Което е CPU-бързо? | TTHJames | Процесори, дънни платки & RAM | 6 | 19 Юни 2009 10:20 |
| Имам P / B 1379 Comp но би искал да се бързо. | cragtom | Процесори, дънни платки & RAM | 2 | 28 Feb 2009 17:11 |
| Как да направите компютъра Леко-бързо от Messing За с процесор | tolet | Процесори, дънни платки & RAM | 7 | 11 Feb 2009 15:09 |
| Бързо Fox | Cew27 | Браузъри Уеб & FTP клиенти | 2 | 4 януари 2008 13:35 |
| Което е бърз? | Пенис на животно | Процесори, дънни платки & RAM | 1 | 19-ти септември 2007 11:02 |
| Нишка Инструменти | |
| |