![]() |
| |||||||
| Registrovat | Site Spy | Seznam členů | Darování | Hledat | Dnešní příspěvky | Označit témata jako přečtená | Pravidla fóra |
|
![]() |
| | Thread Nástroje |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, je tu tak jako tak, aby systém Windows Vista zapnete rychleji a rychleji, prosím, vypněte. Děkujeme vám. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| můžeš zkusit ji začaly hybernation místo vypínání, že by mělo být mnohem rychlejší
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Můžete také zjistit, jaké programy zatížení při startu .. Začít -- Běžet Napsat msconfig Klikněte na spuštění a co je zde a pokud nemusíte jej automaticky spustí poté zakažte. Pokud si nejste jisti, co některý z programů se zeptat zde nebo Google je první před vypnutím nich.
|
| |||
| |||
| Citace:
Ahoj díky za odpověď. Již jsem to učinil, ale to, co maří mi je vypnutí. je tam vše, co může tato rychlost až |
|
| |||
| |||
| Můžete zkusit, jak dlouho se měnící Vista bude čekat, když se snaží zabít proces, při vypnutí. 1. Otevřít regedit.exe 2. Přejděte na [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Změňte hodnotu "WaitToKillServiceTimeout" do 5000 Ujistěte se, že jste bod obnovení systému před tebou udělat. Co to v podstatě dělá, je snížení doby bude čekat, než bude automaticky zabíjet procesy, které nereagují na prvním místě. Myslím si, že výchozí hodnota je 20000 (20 sekund), takže si můžete přinést to co chcete, ale doporučuji zůstat nad 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citace:
díky kámo. i již všimli, že uzavření rychleji. Ash |
|
| |||
| |||
| Žádné problémy. Jak mnohem rychleji myslíš, že to jde?
|
| |||
| |||
| stejně dřív vzít atleaset 1 min. Nyní jeho o cca 20 sec. Znáte nějaké další tipy, aby se rychle, jako xp, jak tomu bylo v případě, že používáte ji |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kolik RAM máte, Vista ideálním případě potřeby 2GB minimum.
| |||
| |||
| Citace:
Už jste defragmentovanou vaší HD nedávno?
![]() |
|
| Záložky |
Podobná témata | ||||
| Nitka | Thread Začátečnickou | Fórum | Odpovědi | Poslední příspěvek |
| Který procesor je rychlejší? | TTHJames | Procesory, základní desky & RAM | 6 | 19. června 2009 10:20 |
| I Have a P / B 1379 Comp ale chcete, aby byl rychlejší. | cragtom | Procesory, základní desky & RAM | 2 | 28. únor 2009 17:11 |
| Jak způsobit, že počítač bude mírně rychlejší by umazávání O s procesorem | tolet | Procesory, základní desky & RAM | 7 | 11. únor 2009 15:09 |
| Rychlejší Fox | Cew27 | Webových prohlížečů & FTP Klienti | 2 | 4. ledna 2008 13:35 |
| Který je rychlejší? | Pizzle | Procesory, základní desky & RAM | 1 | 19. Září 2007 11:02 |
| Thread Nástroje | |
| |