![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Εργαλεία Θέματος |
|
| |||
| |||
| Γεια σας παιδιά, υπάρχει ούτως ή άλλως για να ενεργοποιήσετε τα Windows Vista για την ταχύτερη και πιο γρήγορα Απενεργοποιείτε παρακαλώ. Σε ευχαριστώ. Τέφρα |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| θα μπορούσατε να δοκιμάσετε το θέτει σε hybernation αντί να τερματιστεί η λειτουργία του, ότι θα πρέπει να είναι πολύ πιο γρήγορα
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Μπορείτε επίσης να δείτε ποια προγράμματα φορτώνονται κατά την εκκίνηση .. Εκκίνηση -- Τρέχω Τύπος msconfig Κάντε κλικ στην εκκίνηση και να δούμε whats εκεί και αν δεν τα χρειάζονται για να ξεκινήσει στη συνέχεια απενεργοποιήστε το. Αν είστε σίγουροι τι οποιοδήποτε από τα προγράμματα έχουν ζητήσει εδώ ή το Google για πρώτη φορά πριν από την απενεργοποίηση τους.
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Γεια σου ευχαριστώ για την απάντηση. Έχω ήδη κάνει, αλλά αυτό που θίγει εμένα είναι η shutdown. υπάρχει κάτι που μπορεί να επιταχύνει αυτή την |
|
| |||
| |||
| Μπορείτε να δοκιμάσετε την αλλαγή πόσο καιρό θα περιμένουμε Vista, όταν προσπαθούν να σκοτώσει μια διαδικασία κατά τον τερματισμό λειτουργίας. 1. Ανοικτός regedit.exe 2. Μετάβαση στο [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Αλλάξτε την τιμή του "WaitToKillServiceTimeout" κατά 5000 Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα σημείο επαναφοράς συστήματος που, πριν να γίνει αυτό. Αυτό που ουσιαστικά κάνει είναι να μειώσει το χρόνο που θα περιμένει προτού αυτόματα θα σκοτώσει διαδικασίες που δεν ανταποκρίνονται στην αρχή. Νομίζω ότι η προεπιλογή είναι 20.000 (20 δευτερόλεπτα) έτσι ώστε να μπορεί να το κατεβάσει όσο θέλετε, αλλά σας προτείνω διαμένουν πάνω από 1.000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
mate σας ευχαριστεί. Έχω ήδη παρατηρήσει ότι το κλείσιμο ταχύτερα. Τέφρα |
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Πόσο πιστεύετε ότι θα ήταν πιο γρήγορα θα πέσει;
|
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
καλά θα χρησιμοποιηθούν για τη λήψη atleaset 1 λεπτά. τώρα τις περίπου 20 δευτερόλεπτα περίπου. Ξέρετε κανένα άλλο συμβουλές για να γίνει γρήγορα όπως XP, όπως και σε όταν χρησιμοποιείτε αυτό |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Πόση μνήμη RAM έχετε, Vista 2GB ιδανική ελάχιστες ανάγκες.
| |||
| |||
| Απόσπασμα:
Έχετε ανασυγκροτημένη HD σας πρόσφατα;