![]() |
|
|||||||
| Regisztráció | Oldaltérkép Spy | Tagok listája | Donate | Keres | Mai hozzászólások | Megjelöl Fórumok Olvas | Fórum Szabályok |
|
![]() |
|
|
Téma eszközök |
|
|
|||
|
|||
|
Hi folks, van egyébként, hogy a Windows Vista pedig a gyorsabb, és kapcsoljuk ki a gyorsabb kérem. Köszönöm. Ash
|
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
akkor próbálja meg a hybernation helyett leállítása, hogy kell egy csomó gyorsabb
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Azt is látjuk, hogy milyen programokat terhelés indításakor ..
Start -- Fut Típus msconfig Kattintson az Indítás és hogy épp mi van, ha nincs rá szükség, hogy automatikusan kezdeni, akkor kapcsolja ki. Ha te nem vagy olyan, amit a programok kérdezni őket, itt vagy a Google első előtt kikapcsolni őket.
|
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Szia köszönöm a választ. Én már ezt, de én mit meghiúsítja a shutdown. Van valami, amit ez a sebesség akár |
|
|
|||
|
|||
|
Te is tedd meddig várjunk Vista amikor megpróbálja megölni a folyamat leállítása.
1. Nyitott regedit.exe 2. Navigálás [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Módosítása során az "WaitToKillServiceTimeout" hogy 5000 Győződjön meg róla, hogy van egy rendszer-visszaállítási pontot, mielőtt meg tudod csinálni. Mi alapvetően nem kell csökkenteni az idő fogja várni, mielőtt automatikusan megölni folyamatokat, amelyek nem felelnek meg az első. Azt hiszem, az alap az 20.000 (20 másodperc), így lehet, hogy le, amennyire csak akarsz, de azt javaslom, a fent maradó 1000.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
köszönet neked haver. Már észre bezárása gyorsabb. Ash |
|
|
|||
|
|||
|
Nem probléma.
Mennyivel gyorsabb do you think it goes down?
|
|||
|
|||
|
jól használható, hogy atleaset 1 min. Most, hogy kb 20 sec kb. tudod, hogy más tipp, hogy gyorsan, mint XP, mint amikor azt használó |
|
|
||||||||||||
|
||||||||||||
|
Mennyi RAM van-e, Vista igényeit ideális 2GB minimum.
|
|||
|
|||
|
Idézet:
Van töredezettségmentesített a HD mostanában?