![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | שרשרת כלים |
|
| |||
| |||
| שלום חברים, האם יש בכלל להפוך את Windows Vista כדי להפעיל או לכבות מהר מהר בבקשה. תודה. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול לנסות לשים אותו לתוך hybernation במקום כיבוי, כי יש הרבה מהר
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| אתה יכול גם לראות מה התוכניות לטעון בעת ההפעלה .. התחלה -- ריצה סוג msconfig לחץ על הפעלה ולראות מה יש, ואם אתה לא צריך את זה כדי להפעיל באופן אוטומטי ולאחר מכן תבטל את זה. אם אינך בטוח מה כל אחד תוכניות לשאול אותם כאן או Google הראשון לפני ביטול אותם.
|
| |||
| |||
| ציטוט:
hiya Thanks for the reply. יש לי כבר לעשות את זה, אבל מה הוא frustrates לי הכיבוי. האם יש משהו שיכול להאיץ את זה |
|
| |||
| |||
| אתה יכול לנסות לשנות כמה זמן Vista יהיה לחכות כאשר מנסה להרוג תהליך בעת כיבוי המחשב. 1. לפתוח Regedit.exe 2. נווט [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro L] 3. שנה את הערך של "WaitToKillServiceTimeout" אל 5000 ודא שיש לך להגדיר נקודת שחזור מערכת לפני שאתה עושה את זה. זה בעצם מה הוא עושה לצמצם את הזמן היא להמתין לפני להרוג אותו באופן אוטומטי תהליכים שאינם מגיבים בהתחלה. אני חושב את ברירת המחדל הוא 20,000 (20 שניות), כך שתוכל להביא אותו עד כמה שאתה רוצה, אבל אני מציע להישאר מעל 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
תודה לך חבר. אני כבר שם לב שהיא הסגירה למטה במהירות רבה יותר. Ash |
|
| |||
| |||
| ציטוט:
כמה מהר אתה חושב שזה הולך למטה?
|
| |||
| |||
| ובכן זה היה אמור לקחת atleaset 1 דק. עכשיו שלה בערך כ 20 שניות. האם אתה יודע אחרת עצות כדי להפוך את זה מהר כמו XP, למשל כאשר אתה משתמש בו |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| כמה זיכרון RAM יש לך, Vista אידיאלי לצרכים 2GB מינימום.
| |||
| |||
| ציטוט:
האם HD defragmented שלך לאחרונה?