![]() |
| |||||||
| Registruotis | Svetainės spy | Narių sąrašas | Donate | Ieškoti | Šiandien Žinutės | Pažymėti forumus kaip skaitytus | Forumo taisyklės |
|
![]() |
| | Temos įrankiai |
|
| |||
| |||
| Hi folks, tai ten vis tiek, kad "Windows Vista" įjungti greičiau ir Išjunk greičiau prašom. Ačiū. Pelenai |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| galite pabandyti pradėti ją hybernation, o ne išsijungia, kad turėtų būti daug greičiau
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Taip pat galite pamatyti kas programų apkrova paleidus .. Pradžia -- Bėgti Rūšis msconfig Spauskite Paleidimas ir žiūrėti video ten ir jei jums nereikia to automatiškai prasideda tada ją išjungti. Jei nežinote kas nors iš programų paklausti čia arba "Google" pirmą kartą juos iki jų išjungimo.
|
| |||
| |||
| Citata:
hiya ačiū už atsakymą. Aš jau tai padarė, bet kas žlugdo mane yra išjungtas. Ar yra kas nors, kad gali pagreitinti šį viršų |
|
| |||
| |||
| Galite pabandyti kintančius kaip ilgai Vista palaukti bandant nužudyti proceso nutraukimas. 1. Atidaryti Regedit.exe 2. Vykti į [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Keisti vertė "WaitToKillServiceTimeout" į 5000 Įsitikinkite, kad turite System Restore Point nustatyti prieš tai padaryti. Ką ji iš esmės ji yra sumažinti laiko ji bus laukti, kol ji bus automatiškai žudyti procesus, kurie negali atsakyti į pirmąjį. Manau, kad pagal nutylėjimą yra 20.000 (20 sekundžių), kad būtų galima jį nustatytų, kiek norite, bet aš siūlau, esančių virš 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citata:
Thanks you mate. Aš jau pastebėjau, kad uždarius greičiau. Pelenai |
|
| |||
| |||
| Citata:
Kiek greičiau Ar manote, kad krinta?
|
| |||
| |||
| ir ji naudojama imtis atleaset 1 min. Dabar jos apie 20 sekundžių maždaug. Ar žinote, kad jokių kitų patarimų, kad jis greitai, kaip XP, nes kai naudojate jį |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Kiek RAM turite, Vista idealiai turi 2GB minimalus.
| |||
| |||
| Citata:
Ar jūs defragmented savo HD neseniai?