![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Hi folks, vai ir vienalga, lai Windows Vista ieslēdzas ātrāk un izslēgt ātrāk, lūdzu. Paldies. Pelnu |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varētu mēģināt tās laišanu hybernation vietā slēgtu, kas būtu daudz ātrāks
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Jūs varat arī redzēt, kādas programmas slodze starta .. Sākums -- Skriet Veids msconfig Noklikšķiniet uz Startup un redzēt whats tur, un ja jums nav nepieciešams to automātiski sāks tad atslēgt to. Ja jūs nezināt, cik kāds no programmas ir uzdot šeit vai Google tās pirmo līdz invaliditāti viņiem.
|
| |||
| |||
| Quote:
hiya paldies par atbildi. Es jau to ir izdarījušas, bet satrauc man ir shutdown. Vai ir kaut kas, kas spēj paātrināt šo augšu |
|
| |||
| |||
| Jūs varat mēģināt mainīt, cik ilgi Vista būs jāgaida, kad mēģina nogalināt procesu izslēgšanu. 1. Atvērt regedit.exe 2. Virzīties uz [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Mainīt vērtību "WaitToKillServiceTimeout" uz 5000 Pārliecinieties, ka jums ir System Restore punktu, kas pirms jums to. Kas tas būtībā tas ir samazināt laiku, kas būs jāgaida, pirms tas tiks automātiski nogalināt procesu, kas nereaģē uz pirmo. Es domāju, default is 20.000 (20 sekundes), lai Jūs varētu celt to uz leju, cik vēlaties, bet es iesaku uzturas iepriekš 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Quote:
Thanks you mate. Es jau pamanījuši, ka slēgtas ātrāk. Pelnu |
|
| |||
| |||
| Nekādu problēmu. Cik daudz ātrāk, jūsuprāt, iet uz leju?
|
| |||
| |||
| labi to izmantot, lai atleaset 1 min. Tagad tās par 20 sek apm. Vai jūs zināt citu padomus, lai tas ātri kā XP, kā tas ir, kad lietojat to |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Cik daudz RAM jums ir, Vista ideālā vajadzībām 2GB minimumu.
| |||
| |||
| Quote:
Vai jūs defragmented jūsu HD nesen?