![]() |
| |||||||
| Zarejestruj się | Strona Spy | Lista Użytkowników | Darowizna | Szukać | Dzisiejsze Posty | Mark Forums Read | Regulamin forum |
|
![]() |
| | Narzędzia wątku |
|
| |||
| |||
| Cześć ludzie, tam jest i tak, aby system Windows Vista włączyć szybciej i szybciej Wyłącz proszę. Dziękuję. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| możesz spróbować oddaniem do hybernation zamiast zamykania, który powinien być o wiele szybciej
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Można również zobaczyć, jakie programy załadować przy starcie .. Zacząć -- Biec Typ msconfig Kliknij i zobacz Uruchamianie whats istnieje i jeśli nie są one potrzebne, aby automatycznie uruchamiał następnie go wyłączyć. Jeśli nie masz pewności co do żadnego z programów poprosić tutaj lub Google je przed je wyłączyć.
|
| |||
| |||
| Cytat:
hiya dzięki za odpowiedź. Mam już zrobione, ale to, co uniemożliwia mi jest zamknięty. jest tam wszystko, co może przyspieszyć ten fakt |
|
| |||
| |||
| Możesz spróbować zmienić Vista jak długo będą czekać, gdy próbuje zabić procesu zamykania. 1. Otwarty regedit.exe 2. Przejdź do [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Zmiana wartości "WaitToKillServiceTimeout" by 5000 Upewnij się, że masz punktu przywracania systemu przed tobą zrobić. Co to w zasadzie nie jest ograniczenie czasu będzie czekać, zanim zostanie ona automatycznie zabijać procesy, które nie reagują na pierwsze. Myślę, że domyślnie jest 20.000 (20 sekund), dzięki czemu można go w dół, tak dalece, jak tylko chcesz, ale sugerują, pobyt powyżej 1.000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Cytat:
dziękuje mate. I już zauważyliśmy, to zamknięcie szybciej. Ash |
|
| |||
| |||
| Bez problemów. Jak dużo szybciej do you think it goes down?
|
| |||
| |||
| to również wykorzystywane do podejmowania atleaset 1 min. Obecnie jej o ok. 20 sek. wiesz wszelkie inne wskazówki, aby go szybko jak XP, tak jak w przypadku korzystania z niego |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ile masz pamięci RAM, Vista potrzebuje 2GB idealnie minimum.
| |||
| |||
| Cytat:
Czy Twoim defragmentacji HD niedawno?