![]() |
| |||||||
| Registrovať | Site Spy | Zoznam členov | Darovanie | Hľadať | Dnešné príspevky | Označiť témy ako prečítané | Pravidlá fóra |
|
![]() |
| | Thread Tools |
|
| |||
| |||
| Ahoj lidičky, je tu tak ako tak, aby systém Windows Vista zapnete rýchlejšie a rýchlejšie, prosím, vypnite. Ďakujeme vám. Ash |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| môžeš skúsiť ju začali hybernation miesto vypínanie, že by malo byť oveľa rýchlejší
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Môžete tiež zistiť, aké programy zaťaženia pri štarte .. Začať -- Plynúť Napísať msconfig Kliknite na spustenie a co je tu a ak nemusíte ho automaticky spustí potom zakážte. Ak si nie ste istí, čo niektorý z programov sa opýtať tu alebo Google je prvá pred vypnutím nich.
|
| |||
| |||
| Citácia:
Ahoj díky za odpoveď. Už som to urobil, ale to, čo marí mi je vypnutie. je tam všetko, čo môže táto rýchlosť až |
|
| |||
| |||
| Môžete skúsiť, ako dlho sa meniace Vista bude čakať, keď sa snažia zabiť proces, pri vypnutí. 1. Otvoriť regedit.exe 2. Prejdite na [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ contro l] 3. Zmeňte hodnotu "WaitToKillServiceTimeout" do 5000 Uistite sa, že ste bod obnovenia systému pred tebou urobiť. Čo to v podstate robí, je zníženie doby bude čakať, ako bude automaticky zabíjať procesy, ktoré nereagujú na prvom mieste. Myslím si, že predvolená hodnota je 20000 (20 sekúnd), takže si môžete priniesť to čo chcete, ale doporučuji zostať nad 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Citácia:
vďaka kámo. i už všimli, že uzavretie rýchlejšie. Ash |
|
| |||
| |||
| Žiadne problémy. Ako oveľa rýchlejšie myslíš, že to ide?
|
| |||
| |||
| rovnako prv vziať atleaset 1 min. Teraz jeho o cca 20 sec. Poznáte nejaké ďalšie tipy, aby sa rýchlo, ako xp, ako tomu bolo v prípade, že používate ju |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Koľko RAM máte, Vista ideálnom prípade potreby 2GB minimum.
| |||
| |||
| Citácia:
Už ste defragmentovanú vašej HD nedávno?