![]() |
| |||||||
| Регистрација | Мапа Спы | Мембер Лист | Донације | Претраживање | Тодаы'с Постс | Означи Све Форум Као Прочитани | Форум Рулес |
|
![]() |
| | Тхреад Тоолс |
|
| |||
| |||
| Бок људи, је ли свеједно како би Уиндоус Виста укључите брже и брже Искључите молим. Хвала. Асх |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| те могао пробати стављајући га у хыбернатион уместо да се искључи, који би требао бити пуно брже
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Такође можете видети шта оптерећење при покретању програма .. Почетак -- Покренути Врста мсцонфиг Кликом на покретању и видети шта је тамо, а ако не треба да се аутоматски почети затим га искључити. Ако нисте сигурни шта било који од програма питајте овде или су их први Гоогле онемогу? Авање пре њих.
|
| |||
| |||
| Куоте:
хиыа хвала за одговор. Већ сам то учинио, али оно што ми је фрустратес обустава рада. Има ли ишта што можемо брзо ово горе |
|
| |||
| |||
| Можете покушати да мења како дуго ће чекати Видик нашто тежак за убити процес на обустава рада. 1. Отворити регедит.ексе 2. Прелаз на [ХКЕЫ_ЛОЦАЛ_МАЦХИНЕ \ СЫСТЕМ \ ЦуррентЦонтролСет \ Цонтра л] 3. Промена вредности "УаитТоКиллСервицеТимеоут" за 5000 Проверите да ли имате Сыстем Ресторе Поинт поставити пре него што то урадите. Шта је у основи се не смањују време чекати пре него што ће га аутоматски ће убити процеси који не реагује на први. Мислим да је подразумевана је 20.000 (20 секунди), па можете донијети га колико желите, али предлажем борави изнад 1000.
__________________ сервергуы |
|
| |||
| |||
| Куоте:
хвала ти другарица. Већ сам то приметио затварања доун брже. Асх |
|
| |||
| |||
| Куоте:
Како брже до ыоу тхинк иде доле?
|
| |||
| |||
| добро је некад се атлеасет 1 мин. сада својим отприлике око 20 сец. Знате ли било које друге савете да буде брз попут КСП, као када користите га |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Колико имате РАМ, Виста идеално 2ГБ минималним потребама.
| |||
| |||
| Куоте:
Јесте ли недавно дефрагментед вашем ХД?
![]() |
|
| Боокмаркс |
Сличне теме | ||||
| Нит | Тему започео | Форум | Одговори | Задњи Пост |
| ЦПУ Који је бржи? | ТТХЈамес | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 6 | 19. јуна 2009 10:20 |
| Имам П / Б цомп 1379, али би желели да буде брже. | црагтом | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 2 | 28 фебруар 2009 17:11 |
| Како направити Цомпутер Мало Брже бы Мессинг Абоут са Процесор | толет | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 7 | 11 фебруар 2009 15:09 |
| Брже Фокс | Цеу27 | Уеб Броусерс & ФТП Клијенти | 2 | 4 јануар 2008 13:35 |
| Који је бржи? | Пизза | ЦПУ, Матичне плоче и РАМ | 1 | 19. сеп 2007 11:02 |
| Тхреад Тоолс | |
| |