![]() |
| |||||||
|
![]() |
| | Konu Araçları |
|
| |||
| |||
| Merhaba dostlar, bu yine de hızlı ve Kapat hızlı lütfen Windows Vista dönüş yapmak. Teşekkürler. Kül |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| size hybernation halinde yerine koyarak bu kapatma, bu çok hızlı olmalıdır deneyebilirsiniz
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ayrıca başlangıçta .. ne programları yüklemek görebilirsiniz Başlatmak -- Çalıştırmak Tür MSCONFIG Başlangıç tıklayın ve bakın ne var ve eğer daha sonra otomatik olarak devre dışı bırakın başlatmak için buna ihtiyacı yoktur. Eğer herhangi bir program burada ne soracak veya bunları devre dışı bırakarak ilk önce Google'a emin değilseniz.
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Yanıt için Hiya teşekkürler. Zaten bu ama bana kapatma olduğunu frustrates yaptınız. Bu kadar bu hızı için bir şey olduğunu |
|
| |||
| |||
| Sen ne kadar uzak manzara zaman kapatılırken bir süreç öldürmeye çalışıyor bekleyecek değişen deneyebilirsiniz. 1. Açık regedit.exe 2. Gezinmek için [HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Contro L] 3. Önemini Değiştir "WaitToKillServiceTimeout" kadar 5000 Yap bir Sistem Geri Yükleme Noktası önce Bunu yapmak ayarlanmış olduğundan emin olun. Bu temelde bu önce otomatik olarak öldürecek bunu bekleyecek zamanı azaltmak nedir önce cevap vermeyin işler. Ben varsayılan 20.000 böylece kadarıyla istediğiniz bir yere getirebilir (20 saniye) düşünüyorum ama 1000 üzerinde kalan öneririz.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
teşekkür eder dostum. Zaten bir yere hızlı kapanış fark etmişsinizdir. Kül |
|
| |||
| |||
| Alıntı:
Ne kadar hızlı bunu aşağı gider mi?
|
| |||
| |||
| iyi atleaset 1 dakika tutmak için kullanılır. Şimdi onun hakkında yaklaşık 20 sn. Başka ipuçları XP hızlı gibi yapmak biliyorum, olarak bunu kullanırken de |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ne kadar RAM size var, Vista ideal 2GB az ihtiyacı var.
| |||
| |||
| Alıntı:
Size HD son birleştirilmiş mi?
![]() |
|
| Bookmarks |