![]() |
| |||||||
| Реєстрація | Сайт Spy | Список | Пожертвування | Пошук | Сьогоднішні повідомлення | Відзначити форуми читати | Правила форуму |
|
![]() |
| | Різьба Інструменти |
|
| |||
| |||
| Привіт хлопці, є в будь-якому випадку зробити Windows Vista чергу на швидкий і вимкнути швидкий будь ласка. Спасибо. Ясень |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви можете спробувати покласти його в hybernation замість виключення, яка повинна бути набагато швидше
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Ви також можете бачити, які програми завантажувати при запуску .. Початок -- Тікати Друкувати MSConfig Натисніть на запуск і переглядати відеозаписи, там і якщо вам не потрібна для автоматичного запуску після її відключення. Якщо ви не впевнені, що будь-який з програм запитати тут або Google них, перш ніж відключити їх.
|
| |||
| |||
| Цитата:
Привіт спасибо за ответ. Я вже зробив це, але що засмучує мене вимкнути. є все, що може прискорити це |
|
| |||
| |||
| Ви можете спробувати змінити те, як довгий Vista буде чекати, коли намагався вбити процес під час завершення роботи. 1. Відкривати regedit.exe 2. Перейдіть до [HKEY_LOCAL_MACHINE \ System \ CurrentControlSet \ Control L] 3. Змініть значення "WaitToKillServiceTimeout" до 5000 Переконайтеся, що ви точку відновлення системи пропоную вам зробити це. Що він в основному робить це скоротить час він буде чекати, перш ніж воно буде автоматично вбивати процеси, які не реагують на перший погляд. Я думаю, що за замовчуванням 20000 (20 секунд), тому ви можете принести його вниз наскільки ви хочете, але я пропоную залишатися вище 1000.
__________________ serverguy |
|
| |||
| |||
| Цитата:
Спасибі вам партнера. Я вже відзначав, це закриття швидше. Ясень |
|
| |||
| |||
| Немає проблем. Наскільки швидше ви думаєте, вона сідає?
|
| |||
| |||
| Добре брали atleaset 1 хв. Зараз близько 20 сек прибл. Чи знаєте ви інші поради, які роблять це швидко, як XP, як і коли ви використовуєте його |
|
| ||||||||||||
| ||||||||||||
| Скільки пам'яті у вас, Vista В ідеалі необхідно мінімум 2 ГБ.
| |||
| |||
| Цитата:
Ви дефрагментувати Ваш HD останнім часом?
![]() |
|
| Закладки |
Аналогічні нитки | ||||
| Нитка | Різьба для початківців | Форум | Відповіді | Останнє повідомлення |
| Який процесор швидше? | TTHJames | Процесори, материнські плати RAM & | 6 | 19 червня 2009 10:20 |
| У мене є P / B 1379 Comp але хотіла б зробити це швидше. | cragtom | Процесори, материнські плати RAM & | 2 | 28 лютого 2009 17:11 |
| Як вивести комп'ютер трохи швидше за возитися з процесором | tolet | Процесори, материнські плати RAM & | 7 | 11 лютого 2009 15:09 |
| Швидше Фокс | Cew27 | Веб-браузери & FTP-клієнти | 2 | 4 січня 2008 13:35 |
| Що швидше? | Статевий член тварини | Процесори, материнські плати RAM & | 1 | 19 вересня 2007 11:02 |
| Різьба Інструменти | |
| |