Как мога да създаде споделена папка между моя десктоп с XP и моят лаптоп с Vista? О, не мога да си спомните как точно да направите това, но аз мисля, че това е то.
Кликнете с десния бутон вашата папка, отидете на споделяне, удари Сподели тази папка в мрежата, вида на името, удари по мрежата позволяват други да променят файловете. Проверка на мрежата, име на този компютър. Отиди на друг компютър от вашата мрежа, отидете на My Computer, удари Инструменти -> сайта Мрежата Drive. Изберете буквата на устройството, което искате, след това въведете \ \ X \ Y, и натиснете бутона Finish, където Х е името на компютъра в мрежата и Y е Мрежата име на папката (която сте поставени в Сподели тази папка на Мрежата кутия).
IIRC това е начин да го направя.
__________________ "Аз обичам P182 толкова много, че когато жена ми система е всички шумни и всички необходими видове почистване, Купих си един. Тогава, когато аз искам котка, аз купих P182. За P182 не е котката по себе си, но той все още е една отлична покупка. "
Моята система: 日夏子 Процесор (и): Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz | Дънната платка: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | RAM памет: 2GB Патриотичния Екстремни Ефективност | Графична карта (и): PNY 8800GTS 320MB | Звукова карта: Звук Blaster Xtremegamer 7,1 | Hard Drive (и): 80GB + 500GB | Оптично устройство (а): 2x SATA | Дело / PSU: ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA | Охлаждане: 4x 120 мм Yate-гмуркач + 200 mm нагоре | Мрежа / Интернет: Qwest | Монитор (и): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Операционна система (и): Windows XP + 7 | |