Kako mogu postaviti dijeljenu mapu između moje desktop s XP i moj laptop s Vista? Ah, ne mogu se točno sjetiti kako to učiniti, ali mislim da je to to.
Desnom tipkom miša kliknite mapu vašeg, idite na dijeljenje, hit Podijeli ovu mapu na mreži, upišite ime, hit dopustiti drugima na mreži da biste izmijenili datoteke. Provjerite mrežu ime ovom računalu. Idi na drugim računalima na vašoj mreži, idite na My Computer hit Tools -> Map Network Drive. Odaberite slovo pogona koju želite, a zatim utipkajte \ \ X \ Y, i pritisnite Finish, gdje X je naziv računala na mreži i Y je MREŽA naziv mape (koje ste stavili u Podijeli ovu mapu na Network okvir).
IIRC to je način na koji to učiniti.
__________________ "Ja ljubio P182 toliko da, kada je moja supruga je sustav bio glasan i sve potrebne sve vrste čišćenja, kupila sam joj jedan. Zatim, kada sam htjela mačku sam kupio P182. The P182 nije mačka po sebi, ali to je još uvijek odličan kupiti. "
My System: 日夏子 Procesor (i): Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz | Matične ploče: MSI P6N SLI Platinum LGA 775 | RAM memorija: 2GB Patriot Extreme Performance | Grafička kartica (e): PNY 8800GTS 320MB | Sound Card: Sound Blaster Xtremegamer 7,1 | Tvrdi disk (i): 80GB + 500GB | Optički pogon (e): 2x SATA | Case / PSU: Antec 900 + 620W Aerocool zeroDBA | Hlađenje: 4x-120mm Yate šunjalo + 200mm top | Network / Internet: Qwest | Monitor (e): Dell 22 "S2209W (1920x1080) | Operacijski sustav (e): Windows XP + 7 | |