פחותה-equity

Magazine
Go Back   מחשב מיץ > תוכנת מחשב > מערכות ההפעלה Windows

Register

איך אפשר להגדיר תיקייה משותפת בין שולחן העבודה שלי עם XP ו הנייד שלי עם Vista?

Reply

שרשרת כלים
Old 5 יוני 2008, 22:01
חבר קבוצת

Default איך אפשר להגדיר תיקייה משותפת בין שולחן העבודה שלי עם XP ו הנייד שלי עם Vista?

שלום,

איך אפשר להגדיר תיקייה משותפת בין שולחן העבודה שלי עם XP ו הנייד שלי עם Vista? הם חולקים את אותו הנתב. ניסיתי לקחת את זה stickie Board, אך כאשר ניסיתי לבצע את ההתקנה של הרשת מתקליטון XP באמצעות המחשב, יש לי את הודעת השגיאה "לא ניתן להעתיק netsetup: לא מזהה כתובת מארק נמצא על התקליטון."

תודה
Old 5 יוני 2008, 23:01
קבוצת תורמים

Default איך אפשר להגדיר תיקייה משותפת בין שולחן העבודה שלי עם XP ו הנייד שלי עם Vista?

אה, אני לא יכול לזכור בדיוק איך לעשות את זה, אבל אני חושב שזה זה.

נכון ללחוץ על התיקייה, עבור שיתוף, היכה שתף תיקייה זו ברשת, להקליד שם, היכה לאפשר אחרים ברשת לשנות קבצים. בדוק את שם הרשת של המחשב. עבור אל מחשב אחר ברשת שלך, עבור אל המחשב שלי, הכה כלים -> מיפוי כונן רשת. בחר את אות הכונן שאתה רוצה, אז להקליד \ \ X \ Y, ופגע סיום, כאשר x הוא שם את המחשב ברשת ו-y הוא שם הרשת של תיקייה (כי אתה שם את שתף תיקייה זו ב רשת התיבה).

IIRC זה הדרך לעשות את זה.
"אני אוהב את זה כל כך הרבה P182, כאשר אשתי של המערכת היה הומה ואת כל הדרוש כל סוגי הניקיון, קניתי אותה אחת. לאחר מכן, כאשר אני רוצה חתול, קניתי P182. ה P182 הוא לא חתול כשלעצמו, אבל זה עדיין מצוין לקנות. "

המערכת שלי: 日夏子

מעבד (ים):
Core 2 Duo E6400 2,13 -> 3.01ghz
לוח האם:
MSI P6N SLI Platinum LGA 775
זיכרון RAM:
2GB פטריוט ביצועי אקסטרים
כרטיס מסך (S):
PNY 8800GTS 320MB
כרטיס קול:
Sound Blaster Xtremegamer 7.1
Hard Drive (s):
80GB + 500GB
כונן אופטי (S):
2x SATA
Case / PSU:
ANTEC 900 + 620W Aerocool zeroDBA
Cooling:
4x-120mm Yate טבלן + 200mm הדף
רשת / אינטרנט:
Qwest
צג (S):
Dell 22 "S2209W (1920x1080)
מערכת הפעלה (S):
ב-Windows XP + 7
Reply

Register

סימניות

פתילים דומים
חוט Thread Starter פורום תגובות הודעה אחרונה
Windows Vista נכשל שוב. עזרה בבקשה?! לא מרשה לי מחק תיקיה שלי! XO KerrBearr מערכות ההפעלה Windows 2 18 נובמבר 2009 14:10
XP & Vista, שיתופיים C: כונן katana מערכות ההפעלה Windows 3 16th יוני 2009 03:08
אין אפשרות להדפיס את XP למדפסת משותפת מ Vista gavind רישות, מודמים & VoIP 1 31 אוקטובר 2008 03:55
שאלה על שולחן העבודה Vista HP Laptop JennB213 מחשבים נישאים, Mobiles & PDAs 2 7 ינואר 2008 11:00
התיקייה Vista להציג שאלה skinnyman9000 מערכות ההפעלה Windows 1 23 אוגוסט 2007 09:36
שרשרת כלים

Arabic Bulgarian Chinese (Simplified) Chinese (Traditional) Croatian Czech Danish Dutch English Finnish French German Greek Hebrew Hungarian Italian Japanese Korean Latvian Lithuanian Norwegian Polish Portuguese Romanian Russian Serbian Slovak Spanish Swedish Thai Turkish Ukrainian

כל הזכויות שמורות © 2006 - 2009 מיץ המחשב.